Akiket kiskorukba sokat csúfoltak a kinézetük miatt kompenzálásból lesznek modellek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 12:23
1/9 anonim válasza:
EZT honnan szeded? Mert ilyenröl még nem hallotam!
2/9 A kérdező kommentje:
Volt ismerősöm, rokonom, akikek általánosba csúfoltak a kinézetük miatt és kivétel nélkül modell lett mind, 1-1 kivétellel, bár nyilván szép lányok is mentek annak.
2021. márc. 5. 13:18
3/9 anonim válasza:
Dehát csúnya ember nem is mehet modellnek.
Én is csakazért modelkedem, baszott jól nézek ki. XD
4/9 A kérdező kommentje:
dehogy nem, ha vékony vagy és a fogidat rendbe teszed már mehetsz is. Sminkkel megoldják, meg már photoshoppal is. Nyilván nem azért írom hogy a kinézet miatt utáljak valakit, mert nem lennének ilyen ismerőseim akkor. Bár ezért a mutogatom magam likeokért-et tudják hogy nem támogatom.
2021. márc. 5. 14:35
5/9 anonim válasza:
„ Dehát csúnya ember nem is mehet modellnek.“
Komoly cégeknél nem az insta hercegnő tucatcsajok dolgoznak. Teljesen más stílus amit elvár egy ügynökség.
Nekem is volt egy osztálytársam akit csúfoltak, sőt még én is azzal a zsenge fejjel csúnyának tartottam, de így érett emberként, kifejlődött esztétikai érzékkel azt mondom, hogy karakteres, igéző.
6/9 A kérdező kommentje:
5. Én kinézeten nem csúfolkodtam kicsiként se, ha anyám nem ad ruhát szerintem elmentem volna pizsamában :DD, bár nyilván ha egy nem tetsző kislány közeledett felém szenvedélyesen fejeztem ki hogy hogy nézel ki nézzél tükörbe, bár jóformán nem bánom ezt hogy kicsiként nem volt értelmetlen felnőttmajmoló kapcsolatom.
2021. márc. 5. 15:55
7/9 anonim válasza:
Attól, hogy valaki kiskorában nem szép, az nem mentesít fel attól, hogy felnőttkorban nem lesz az. Ez egyszerű pletyka, ne higgy benne. Persze, létezik ilyen is, de mindenkinek máshogy alakul az élet.
8/9 A kérdező kommentje:
7. persze, lehet valaki szép volt 15 évesen és 20 évesen megcsúful, bár a szépség is elég relatív.
2021. márc. 30. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!