Az edzéssel lehet kompenzálni az alacsonyságot?
Attól függ, hogy kinél. Remélem nem a 170 centis csajokra buksz.
Hozzád a 160 és az alatta lévő csajok valók.
Nekem van fiúismerősöm, aki kis termetű volt, és így kompenzált. Táborban, mikor valami nem tetszett a tanároknak, fekvőtámaszt kellett csinálni - de neki úgy, hogy egy vékonyabb lány ült a hátán, különben nem lett volna kihívás. És akkor ilyen 12-16 évesek voltunk.
Ha tudsz angolul és szereted a sci-fit, akkor ajánlom Asimov Űrvadász sorozatának legalább az első kötetét (vagy a többit is, én nagyon szerettem, bár látszik rajta, hogy régi, de az is vicces benne, hogy az űrkorszak kezdetén hogy képzelték a jövőt). Ezt a témát is feldolgozza. Angulul le lehet lopni a netről, magyarul nem tudom, fönn van-e. Az angol címe: David Starr, Space Ranger.
Az ilyen kis töpszlik hamar kigyurjak magukat, mert rovid az izmuk es ezert gyorsan fejlodnek … viszont utana nevetsegesen neznek ki, ugy mint a Michelin baba.
Nem kell tulzasba vinni a gyurast mütyürke! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!