Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A világban a felnőtt emberek...

A világban a felnőtt emberek hány százaléka alacsonyabb 170 centiméternél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy én nem igazán vagyok megelégedve 168 centis "magasságommal".

Ha bárhol meglátok egy magamnál alacsonyabb, vagy nem sokkal magasabb embert, szinte örömtáncot járok ám! :DDD

Persze, nem gonoszkodok direkt a magas emberekkel, csendben irigykedek rájuk. XD

Csak tudni szeretném, hogy mennyire számítok alacsonynak. ^^

( Légyszi az átlagba mindenkit számítsatok bele, minden kontinensről férfiakat és nőket egyaránt! :) )

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

- Egy alacsony lány

2020. ápr. 10. 18:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
2020. ápr. 10. 18:08
 2/19 anonim ***** válasza:
82%

Hát 168 nem alacsony kicsit sem, legalábbis szerintem.

Az átlag olyan 165 körül lehet tehát sokkal inkább átlagos vagy mintsem alacsony :)

Nekem volt viszonylag magas barátnőm, és hiába volt 10 centivel alacsonyabb nálam, ő nagyon nem szerette, hogy annyira magas pedig "csak" 175 centi volt.

Szerintem, mivel ázsiaiak kicsit alacsonyabbak szerintem 1-1 ben kb a világ átlagmagassága a te magasságod férfi és nőt egybe nézve.

2020. ápr. 10. 18:25
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Magyarországon 164cm az átlag,Úgyhogy te még magasabbnak is számitasz mint az átlag.
2020. ápr. 10. 19:06
 4/19 anonim ***** válasza:
77%

Én meg 159 centi vagyok, anyukám 149 centi volt.

Szóval ismét örömtáncot járhatsz, mert tőlem is magasabb vagy.

De az önbizalmad a béka s..gge alatt van, inkább ezt fejleszd, és ne azt figyeld, hogy jaj, most ő magasabb, akkor sz.rul vagyok, jaj, ő alacsonyabb mint én, akkor hiphip hurrá...

Minden fejben dől el!

2020. ápr. 10. 19:26
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem vagy alacsony, átlagos magasság ez. Sem magas, se nem alacsony.

167 cm vagyok és senkinek nem az jut rólam eszébe, hogy alacsony lennék. A munkahelyemen is és rengeteg helyen sokkal alacsonyabbak tőlem a többi nők.

2020. ápr. 10. 19:52
 6/19 anonim válasza:
100%

Sogornom is 168 centi, tole meg allandoan azt hallgatom milyen magas..

Igaz o meg csak 13 eves

2020. ápr. 10. 21:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Jók ezek a mű kérdések, mikor közel 170 centis csaj meg 180 közeli pasi sír, hogy milyen “alacsony”...Ti is tudjátok pontosan, hogy nem vagytok azok, főleg lányok esetében. Szerinted én pl a kb 150 centimmel már ássam el magam? ÉN aztán tényleg nem látok nagyon tőlem alacsonyabb felnőttet :D de hogy te sem és még hasonló magasságút se, hát ne haragudj, de ez nem igaz. Komoly kisebbségi komplexusod lehet, csak nem értem, miért. Modell szeretnél lenni? 168 cm max ott nem megfelelő, sehol máshol nem lehet belőle problémád, mert teljesen átlagos termet.

Egyébként északon, Hollandiában, Németországban kifejezetten magasak csak szinte a nők, Ázsia, Dél-Amerika pl alacsony általában, főleg a távol-keletiek. A többi ország meg a magyarokhoz hasonló, nagy szórással, végletekkel.

2020. ápr. 10. 22:02
 8/19 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a válaszaitokat! (=

Mindenki zöld kezet kapott ám!

( És ment az örömtánc!!! XDDD )

Ezek szerint csak mifelénk élnek ilyen magas emberek.

Igaziból Édesanyám 175 cm, Édesapám 182, én meg erre nem nőttem nagyra. =///

Mindig, minden rokonomtól azt hallgattam nyári szünet végén, hogy "Jajj, milyen kis törpe lesz ebből a gyerekből, nem nőtt egy centit sem, nem fejlődik normálisan... "

Meg, hogy: "Ne csodálkozz, hogy ilyen kis törpe maradsz, se nem eszel, se nem alszol!"

Pedig én ettem rendesen, az meg nem az én hibám, hogy kevés az alvásigényem.

" Hogy nem könyöltek még a fejére... "

" Menj arrébb, te tökmag! "

" Ha lesz majd férjed, nem fogod ám felérni! "

Elég rosszul esett, nem kamu a kérdésem. =/

Egyébként azt jól látjátok, hogy nincs sok önbizalmam. De igyekszem összeszedni magam. (=

Jó éjt minden embernek, kicsiknek, közepeseknek, nagyoknak egyaránt! :D

2020. ápr. 10. 23:07
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Szia, szintén 168 centis nő vagyok. Majdnem összes barátom, barátnőm magasabb nálam, ami miatt néha picinek érzem magam (bár engem sose csesztetnek, csak segítséget kell tőlük kérnem, ha pl nem érek el valamit, mondjuk rovart agyoncsapni a plafonnál), de amúgy teljesen jó, átlag fölötti magasság, ne parázz, én se teszem
2020. ápr. 11. 03:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
170 cms nő vagyok és 10 nőből 6-7 alacsonyabb nálam aki szembejön az utcán... engem zavar, hogy ilyen magas vagyok :D
2020. ápr. 11. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!