A világban a felnőtt emberek hány százaléka alacsonyabb 170 centiméternél?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy én nem igazán vagyok megelégedve 168 centis "magasságommal".
Ha bárhol meglátok egy magamnál alacsonyabb, vagy nem sokkal magasabb embert, szinte örömtáncot járok ám! :DDD
Persze, nem gonoszkodok direkt a magas emberekkel, csendben irigykedek rájuk. XD
Csak tudni szeretném, hogy mennyire számítok alacsonynak. ^^
( Légyszi az átlagba mindenkit számítsatok bele, minden kontinensről férfiakat és nőket egyaránt! :) )
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
- Egy alacsony lány
168 centivel alacsony lánynak képzeled magad? Az osztályomban (12.) 3-an vagyunk kb 156 centisek.
Meg ismerek egy csajt, aki kb 10.-es s egy ilyen 140 cm. Na ő alacsony.
Köszönöm a válaszaitokat!
Természetesen akik most írtak, is nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, járt nekik is a zöld pacsi! :)
Igaziból ez a magasság elég szubjektív. ^^
Van, aki 160 centivel kilátótoronynak érzi magát, másnak 180 sem lenne elég. :D
De az a legfontosabb, ami a lelkünkben van, a külső nem is olyan fontos.
Nekem sem kellene ennyit foglalkoznom vele, de azért a piszkálások nem estek jól. XD
Szerintem próbáljuk meg mind elfogadni magunkat, annak nagyon örülök, hogy sokaknak már sikerült. ^^
Még egyszer nagyon köszönöm a válaszaitokat! (=
Rendben, tényleg igazatok van, akkor is, ha nehéz ezt elfogadnom.
Igaz, hogy sok felszínes ember van ma, de szerintem ezért a világnézetért nem csak én, vagy az Instagrammon pózoló lányok a felelősek... =/
Nem tudom, hogy ez miért alakult így.
Tényleg igyekszem változtatni a hozzáállásomon...
Egyébként a 168 centimen kívül sok mindent utálok még a külsőmben, de ezt az egyet a legnehezebb elfogadnom.
Csak annyit szeretnék még elmondani, hogy megpróbáltam mindenkinek kedvesen, vagy legalább normális hangnemben válaszolni még akkor is, ha kisebbségi komplexusom van.
És nem szerettem volna megbántani senkit, a kérdést sem azért írtam ki...
És mindenkinek zöld kezet adtam, hiszen szeretnék kedves lenni másokkal, de sajnos nem vagyok képes ennél több jóra... =(
Egyszer azért remélem, hogy majd jó ember lehetek, aki nem bánt meg másokat és akit elfogadnak... =(
Ha valakit megbántottam, azért bocsánatot kérek, tényleg nem szándékosan tettem.
Csak tudnám, miért lettem én ilyen...
Most is itt sírok a semmin, pedig nem is írtatok nekem semmi rosszat.
Minden jót Nektek!
Miért nem nézed a jó oldalát? Több férfihoz passzolsz magasságügyileg, mint a 175 centis édesanyád (én is alacsonyabbra nőttem mindkét szülőmnél egyébként), a fiatal srácok jelentős részével akkor is egymagas vagy maximum, ha magassarkút húzol.
#14 voltam.
A mai lányok átlagmassága kb 168 cm, egyáltalán nem vagy alacsony.
Még én se tartom magam annak, pedig csak 164 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!