Dél-koreai férfiak között elfogadott, normális a szorosabb testi közelség,érintések kollegák között?
Most először szorosan együtt kell dolgozzak egy dél-koreai férfivel, napi 5-6 órát ülönk egymáshoz elég közel ugyanaz a számítógép előtt.
Én is férfi vagyok, 40 éves, ő 52 éves.
A férfi számomra megrendelő, vagyis az ő cége az én cégem megrendelője, tehát így is kell viselkedjek vele. Kb. egy hónapig tart ez a közös munka.
Kb. két hét elteltével tünt fel, egy egyre szorosabb testi kapcsolatot enged meg magának. Beszélgetés közben előfordul, hogy a kezét a combomra teszi, vagy a karomra, vagy szinte észrevétlenül végig simítja a karomat.
Számomra elég kellemetlen ez a szitu, de még nem akarok szólni neki. Először is arra lennék nagyon kíváncsi, hogy ez náluk teljesen elfogadott és az ő kulturájukban ez még belefér kategória ilyen munkahelyi viszonyban? Vagy ez már náluk is túlzásnak számít és akkor szólnom kellene neki, hogy ez már engem zavar?
Ez náluk teljesen normális dolog.Ha arra gondolsz nem azért csinálja mert meleg :D
Van náluk egy ilyen szokás,ott majdnem mindenki ezt csinálja nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!