Mit illik vinni egy disznóvágásra?
11
Azt már én enm érzem és nem tudom amikor a lábakat levágják és a beleket megtölti. Rendszerint ilyenkor már döglött a disznó.
Nem érdekel a túlbuzgó vegetáriánus hisztériás véleményed, a húst imádom és minden nap fogyasztok is. És ez sosem lesz másképp.
13
Te beteg vagy eskü... Na ne mondd, hogy nem ember aki húst eszik...
Nem, nem eszek meg minden húst. Ahogy tudtommal egy vega sem eszik meg minden növényt. Mert kb ezt jelenti.
Gazember vagy te, az ócsárolásoddal és a hisztiddel együtt. Ha ennyire oda vagy, menj a fajtád közé, itt rontod a levegőt
15 te faji alapon szelektálsz, ideológiai alapon. Ez volt a nácizmus, ez esetben fajizmusnak nevezik, nézz utána, létező fogalom.
A növények közül sok mérgező, a húsoknál ez nincs így. Te meg próbálod ezt a két jelenséget összemosni, komolyan mondom, undorító.
16
Te beteg vagy 😂 vagyis inkább nevetséges.
Én azt a húst eszem csak még, amit szeretek (hal, disznó hús, bornyúhús, csirkehús, rucahús és putskahús). Ennyi, nyulat, bárányt, kecsket, stb nem eszek mert nem szeretem.
Persze, biztos a patkányhús nagyon egészséges... De ha így gondolod, egyél szalmát. Nem mérgező, és lovak is eszik.
De nem feltétlenül erre gondoltam. Hanem arra is, hogy pl ismerek olyan vegát, aki nem eszi a brokkolit mert szereti, de sem káposztát, sem hagymát nem eszik. Akkor hogy is van ez?
Azt eszed, amit megengednek neked kulturálisan. Ha a patkányt ennék, azt ennéd. Ha akutyát, azt. De egyiket se eszed mert nincs megengedve neked. Nem kell ideologizálni, hogy miért. A hagyományról van szó. Miért nem eszel kutyát? Honnan tudod, hogy nem szeretnéd??Gondolom, nem is kóstoltad.
Szalmát nem eszik a ló, de más állat se. Szerintem nagyon fiatal és tudatlan vagy.
Nincs megengedve? Ha akarnám ehetném, de nem teszem. Egyrészt gusztustalan, másrészt az említett húsokon kívül másmilyet nem eszek.
Elnézést, szénát akartam írni. Nem vagyok fiatal sem tudatlan. Valószínűleg kétszer olyan idős vagyok mint te és sokszoros élettapasztalatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!