Miért kérdezgetik a férfiak ezen az oldalon, hogy illik e itt vagy ott pisilni?
Talán mert még mindig vannak FIZETŐS nyilvános mosdók - koronavírus válságban pedig még 250 ft. sem kevés pénz.
Ui: szerintem is ÁLCÁZOTT PEDOFÍLIA (elmebeteg, magamutogató hajlam.) Méghozzá kőkeményen.
Tudom ajánlani: MKKP pisi applikációt
"Ui: szerintem is ÁLCÁZOTT PEDOFÍLIA (elmebeteg, magamutogató hajlam."
Hát a pedofiliának nem sok köze van a magamutogatáshoz. Utóbbit exchibicionizmusnak hivják, nem pedofiliának. A pedofil pedig nem mutogatja magát, hanem gyerekekre gerjed szexuálisan.
Szerintem nem férfi kérdezi, mert egy férfi érti saját tapasztalatából, hogy hogyan megy az. Én például nem szoktam férfi létemre sem, de sajnos egyszer egyszer életemben előfordult ilyen, de akkor sem falra, hanem kerestem egy bokros részt. Biztosra venném, hogy nők kérdezik így, hogy "illik e itt vagy ott pisilni", mert egy férfi ezt így érti, hogy nem illik és nem fogja a nyilvános pisilését itt megbólogattatni a válaszokkal.
Valaki fektessen már a nyilvános mosdókba egy rakás pénzt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!