Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A hárompuszis köszönés az...

A hárompuszis köszönés az magától értetődő?

Figyelt kérdés
Én nemnagyon szoktam így köszönni de körülöttem mindenki így köszön. most fogok kedden találkozni új osztálytársaimmal, vannak akiket már előbb megismertem neten és velük előbb találkozom hajnalban. nah és megkérdeztem egyik csajt a kettő közül h e szokott-e így köszönni és aztmondta igen, akkor most ha találkozunk akkor én így köszönök neki hogy "szia <puszpuszpusz>" ? és a másik csajnak is?
2010. aug. 13. 21:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Arab koszones, ferfiak inkabb. Ketto boven eleg, mind a franciak, a levegobe.
2010. aug. 14. 04:54
 22/24 anonim válasza:
Először, a görög katolikusok szoktak így köszönni. Ez egy régi szokás az Atya a Fiú és a Szentlélek. Másodszor, én nem szoktam puszit nyomni az osztálytársaim arcára.:D Bocsi, ha olyan katolikus suliról van szó. Harmadszor, a család körében teljesen mind1, hogy két puszi vagy 3 puszi. Amúgy nem magától értetődő. A kiegészítésed végét nem nagyon értettem.
2010. aug. 14. 19:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Dehogyis. Csak divat.

Sőt, én nem is nagyon szoktam puszilkodni, csak anyukámnak meg apukámnak adok, illetve ha vmi olyan baráttal találkozom, akit elég régen láttam (de ha vmi mindig puszilkodós ismerősömmel találkozom, akkor nem mondom azt, hogy menjen a fenébe, természetesen :D)

Egyébként nálunk anno általános suliban, ill. gimiben volt ilyen hárompuszis divat, de volt egypuszis is, szval... :D.

21/l

2010. aug. 15. 19:29
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem családtagoknál 2, barátoknál ismerősöknél 3 :D

Szóval ha azok a csajok 3puszival vannak megszokva, és Téged sem zavar, akkor 3 puszival köszönj Te is :D szerintem :D

2010. aug. 16. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!