Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A hárompuszis köszönés az...

A hárompuszis köszönés az magától értetődő?

Figyelt kérdés
Én nemnagyon szoktam így köszönni de körülöttem mindenki így köszön. most fogok kedden találkozni új osztálytársaimmal, vannak akiket már előbb megismertem neten és velük előbb találkozom hajnalban. nah és megkérdeztem egyik csajt a kettő közül h e szokott-e így köszönni és aztmondta igen, akkor most ha találkozunk akkor én így köszönök neki hogy "szia <puszpuszpusz>" ? és a másik csajnak is?
2010. aug. 13. 21:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
eddig emberek, most egyik válasz sem igazán a kérdésemre válaszolt, mert én arra vok kiváncsi hogy a két csajnak hárompuszival köszönjek e, nem azt hogy még divat-e : D
2010. aug. 13. 22:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

a kérdésed az volt, hogy magától értetődik-e. erre válaszoltam, hogy 'nem'.

ha nem tetszik ez a köszönés, akkor már az elején szögezd le, hogy bocsi, te ezt máshogy szoktad, két puszi elég, hidegrázásod van a háromtól, mittomén, mondd az igazat. de csak azért ne vedd fel ezt a a szokást, mert ők így puszizkodnak. persze ha tetszik a dolog, akkor nyugodtan köszönj így.

2010. aug. 13. 22:58
 13/24 anonim ***** válasza:

Berzsnyev csók Pfúúj

Szerintem csak 2

Úgy van hogy 1 akivel annyira nem vagy jóban, 2 akivel jóban vagy, 3 akivel nagyon

2010. aug. 13. 23:13
 14/24 A kérdező kommentje:
nekem tetszik a dolog xd
2010. aug. 13. 23:17
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
már eleve a puszis köszönést sem szeretem. oké ha valakit nem láttam fél éve akkor adok neki max két puszit, na de minden nap, és ráadásul hármat... egyébként tényleg mikor általánosba jártam akkor volt egy ideig divat az osztályunkban , szerencsére max egy hónapig :) még a 90-es évek elején.
2010. aug. 13. 23:32
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem azért köszönsz, mert divat, hanem mert örülsz a másik embernek, vagy legalábbis minimum alapszinten megadod neki a tiszteletet. Ezt pedig úgy tudod legjobban megtenni, ha alaklmazkodsz hozzá. Úgy köszönsz neki, ahogy azt ő szereti, egészen addig, amíg az túl nem lép egy bizonyos határt, ami számodra már vállalhatatlan. Utóbbi esetben ezt diszkréten, de határozottan jelzed felé.
2010. aug. 13. 23:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát adj nekik két puszit, max ha ők adják a harmadikat, akkor odadugod a képed, hogy "Jaa, sose tudom kinek mennyi."

Ez nem cikis. Nekem egy csomó barátom van, aki 3 puszit ad, és egy csomó, aki csak kettőt, sokszor én sem tudom, hogy melyiknek mennyi. Nem ciki az, ha valamit nem tudsz egy kvázi ismeretlen emberről.

2010. aug. 14. 00:06
 18/24 anonim válasza:

23:13 :

1 a csajodnak/pasidnak(szájra.:))

2 a családtagoknak

3 a barátoknak

2010. aug. 14. 00:50
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem magától értetődő, de szokás még a 3 puszi. Mondjuk én újonnan megismert embereket nem köszöntenék így, csak köszönés + esetleg kezet fogok - de ha hajol puszit adni, akkor elfogadom, 2-t, 3-at, ki mennyit ad. Egyik ismerősöm pl. utálja a 3 puszit, azt mondja, szerb szokás, nem magyar.
2010. aug. 14. 02:09
 20/24 anonim ***** válasza:

ha új arcokkal találkozom akkor próbálok 2őt adni de ha látom hogy akar még egyet adni akkor én is adok. :)

anyu ismerősei, más rokonok:2

barátok,ismerősök,haverok:3

családtagok:4

:)

2010. aug. 14. 04:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!