Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A hárompuszis köszönés az...

A hárompuszis köszönés az magától értetődő?

Figyelt kérdés
Én nemnagyon szoktam így köszönni de körülöttem mindenki így köszön. most fogok kedden találkozni új osztálytársaimmal, vannak akiket már előbb megismertem neten és velük előbb találkozom hajnalban. nah és megkérdeztem egyik csajt a kettő közül h e szokott-e így köszönni és aztmondta igen, akkor most ha találkozunk akkor én így köszönök neki hogy "szia <puszpuszpusz>" ? és a másik csajnak is?
2010. aug. 13. 21:42
1 2 3
 1/24 shelli válasza:
46%
Szerintem full gáz a 3 puszi. Kb 10 éve volt divat. Vagy csak lehet öregszem és máshogy látom. :) /27 L./
2010. aug. 13. 21:50
 2/24 Harrr ***** válasza:
58%

Ha menő akarsz lenni a suliban, akkor odalépsz köszönés helyett a tarkójára teszed a kezed (természetesen szemben állsz vele), és magadhoz húzod.

Ilyenkor kell figyelni, hogy mindenki jól lássa, nagy levegő, és jöhet is a leszbikus csók.

Körülötted mindenki tudni fogja ez után, hogy rohadt nagy arc vagy, és sok barátod lesz. Ja és ez után nem kell foglalkoznod hogy kinek hova adsz puszit. Mindenkinek oda ahova csak akarsz!

2010. aug. 13. 21:50
 3/24 anonim ***** válasza:
nem
2010. aug. 13. 21:52
 4/24 anonim válasza:
48%
előzővel teljes mértékben egyet értek.
2010. aug. 13. 21:53
 5/24 anonim válasza:
48%
Előző előző vagyok , nem a nemmel értettem egyet hanem az előttivel.
2010. aug. 13. 21:54
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Én kifejezetten gyűlölöm. Max 2 puszi, de eleve nem szeretek pusziszkodni, max ölelés.
2010. aug. 13. 21:55
 7/24 anonim ***** válasza:
65%
a 3 puszi a kommunistáktól való,ha nem vagy tisztába a történelemmel,akkor elmondom,hogy a szovjet világban a "nagyemberek" 3 puszit adtak egymásnak,és a 3.-at a szájra..ha ráguglizol biztos tlaálsz oylan régi képet,amin 2 szovjet pasi mintha smárolna
2010. aug. 13. 21:59
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Az öcsém történelemtankönyvében még fotó is volt róla.

Úgy köszönsz ahogy szeretnél, normális embe ilyenért nem szól meg!

2010. aug. 13. 22:02
 9/24 A kérdező kommentje:
fiú vagyok amúgy lol... bocs h nem említettem, ezért most érdekesedett a történet : D
2010. aug. 13. 22:24
 10/24 anonim ***** válasza:
84%

Még ma is divat a 3 puszis köszönés (sajnos), és biztos, hogy nem 10 évvel ezelőtt volt, mert középsuliban ezerrel nyomták (5 éve) és a mostani OKJ-s képzésemen is megy...

20/L

2010. aug. 13. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!