Mire vagy nagyképű? És még büszke is vagy a nagy nagyképűségre, na gratulálok. Aki tanult, intelligens, az nem nagyképű, pont azért mert az is az intelligencia része. A fizetésedre, arra hogy pultos vagy (nagy karrier, hűűű...) papírodra, svájci férjedre? Ha ezek miatt nagyképű vagy, akkor az tényleg csak nagyképűség, lehet vele dicsekedni mint az óvodások, hogy "bibibiiii, az én apukám a legerősebb". de ami 3 évesen aranyos, az felnőttként szánalmas....Idejössz dicsekedni, segítségnek álcázva, leszólsz mindenkit és erre vagy büszke?
2010. aug. 18. 11:13
32/39 anonim válasza:
A helyesírás miatt nem kéne szidni. Erre a weboldalra sok Magyarországon élő magyar írogat iszonyatosan pocsék helyesírással!
Irigység: Sajnos a magyar mentalitás az, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is! Sajnos, sok emberre igaz ez! Tőlünk nyugatra azért ez annyira nem jellemző, csak legfeljebb néhány begyöpösödött kisvárosban.
2010. aug. 18. 13:16
33/39 anonim válasza:
Nem a helyesírásával van baj elsősorban (ezen az oldalon amúgy is lassan azt kell szégyellni, ha helyesen írsz), hanem hogy 3 év után kezd elfelejteni magyarul, ez ami szánalmas.
2010. aug. 18. 14:26
34/39 anonim válasza:
nagyban eltér a svájci német attól amit suliba tanulunk?
2010. aug. 18. 16:39
35/39 anonim válasza:
Szia!
Én jövőre érettségizek és utána szeretnék egy évet Svájcban dolgozni au-pair-ként. Ezért érdekelne, hogy mennyire keresettek az au pairek Svájcban?
Bern tényleg olyan csodaszép, mint a képeslapokon? :)
2010. aug. 18. 17:21
36/39 anonim válasza:
Irigység? Mire? Hogy takarítasz? Azttaaa, mindjárt rohanok, én is takarítani akarok Svájcban, mert attól leszek menő és lehet majd nagy arcom a " svaci dialektra".
2010. aug. 18. 19:55
37/39 anonim válasza:
Szia. Nem tudlak megkeresni, mert nincs facebook-om. De szívesen meglátogatnálak, ha sikerül kijutnom. :) Ha van kedved írj a privát e-mailemre. S ne foglalkozz a rosszindulatú kommentekkel.
2010. aug. 18. 21:57
38/39 anonim válasza:
Mi irigykedünk? - Talán IGEN?!
Kedves kérdezőnek éppen ez hiányzik, ott annyira átnéznek rajta, hogy ide süllyed hozzánk......
2010. aug. 20. 00:57
39/39 anonim válasza:
Szia,
most talaltam ra a weblapra. Hol tudnek mezogazdasaggal kapcsolatos munkat talalni? Tudsz esetleg egy par weboldalt ajanlani?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!