Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Svaci magyar vagyok. Van...

Svaci magyar vagyok. Van kerdesetek?

Figyelt kérdés
esetleg erdekel bennetek valami ? szivesen valaszolok.amugy bernben elek
2010. aug. 11. 20:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
51%

Előzőnek:

Szerintem meg ha segíteni akar, akkor az egy paraszt, akinek nem tetszik, eltakarodhat komment nélkül.

2010. aug. 11. 21:04
 12/39 anonim ***** válasza:
54%

miért nem válaszolsz semmire ?:D

milyen ott lenni?

2010. aug. 11. 21:04
 13/39 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nincs.
2010. aug. 11. 21:06
 14/39 A kérdező kommentje:
szoval. 3 eve elek itt. ez tenyeg egy gyonyoru varos.l-es munkavallalasi engedelyem van,takaritok. a arom svajci, o osztalyvezeto egy egeszseg biztositasi cegnel. a munkavallalasit nekunk ost blokkiaknak nehez megszerezni, mint pl, romania bulgaria, es m.o..de nem lehetetlen . en jovore kapom meg a b-s engedelyt, ami jo 5 evre. azutan kovetkezik a c. en havi 3500 svajci frankot keresek, 1 frank kb 170 forint . nektek jol hangzik tudm, itt ezzel a penzzel kozep kategoriahoz tartozol..jo itt mert jo a kozbiztonsag, nincs bunozes, jo itt a politika. ha meg vannak a papirjaid, van munkad jo itt. eg es fold a kulonbseg..itt es ott. az emberek kedvesek, bar itt a ma magyarokat annyira nmem szeretik, a prostik miatt.viragzik a turizmus, mezo gazdalkodas.. sok a latni valo.. a csokik, sutik, kozmetikai cuccok elso osztalyuak.. amugy atamiltol a kolumbiai emberig minden nepcsoport megtalalhato..mit szeretnetek meg tudni?
2010. aug. 11. 21:34
 15/39 A kérdező kommentje:
parom, akart az lenni
2010. aug. 11. 21:35
 16/39 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem irni, hogy itt 3500 frank a minimalber.amug sok ado kell fizetni. tudom hogy otthon sz..r ahelyzet es hogy sok magyar fontolgatja hogy elhagyja az orszagot,epp ezert csak segiteni akarok, akartam, kerdezzetek batran. es most batorkodom ide kiirni azt, hogy cigany szarmazasu , de becsuletes lany vagyok. tanultam, jol beszelek nemetul. amugy zircen eltem sokaig. udv a zircieknek, ha valaki itt bolyong
2010. aug. 11. 21:50
 17/39 A kérdező kommentje:
meg csak anny, hogy nagyon de nagyon nehez mind kulfoldinek, mint svajcinak munkat talalni.de nem lehetetlen. az egesz csak akarat kerdese..a valsag szele itt is erzodik, de csak egy nagyon picit..
2010. aug. 11. 23:49
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Cigánylány vagy?Jó hallani,hogy ilyen is van köztetek,aki nem csak siránkozik,hanem tényleg akar javítani a helyzetén!Ez nagyon jó!Tetszik,hogy magyarnak (is) tartod magad,ilyet csak a beilleszkedett cigányok mondanak magukra.

Nos,a kérdésem:Van -e nemzetiségi ellentét a svájci népek(német,francia,olasz) között?Milyenek a svájci emberek általában?Azt hallottam kedvesek,de zárkozott emberek...igaz ez?

2010. aug. 12. 19:24
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Még tudnál írni arról, hogy ott Svájciában még miket gondolnak a magyarokról? Tényleg egyből a prostik jutnak eszükbe rólunk? Ott tanultál németül, vagy itthon? És ha itthon, mennyi idő alatt állt át a füled a svájci dialektusra?
2010. aug. 12. 19:34
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Mikor lesztek EU tagok? ;D
2010. aug. 12. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!