Miért nézik le Magyarországon a külföldi magyarokat? Ugy értem romániai, szerb, szlovák, ukrán...magyarokat!
Nyugdijjat csak akkor kapsz Magyarországról, ha legalább 25 éven keresztül befizettél. Mindegy milyen az állampolgárságod.
Miért tótoznak le akkor minden szlovàkiai Magyart? Nem ismerek senkit, akivel ez még nem történt volna meg.
A románokat meg állandóan lebocskorozzák! Ennyire rasszisták (vagy buták) az emberek Magyarországon? Azt hittem Trianont siratjuk évröl évre. Akkor ez álszentség? Vagy inteligenciahiány?
15. Meg a lóf@szt. Volt jobbos ismerősöm, rocker, hun hívő, keveredés ellenes, aki szerint, aki igazi magyar, az idejönne és a székelyek nem magyarok.
Amúgy rendes fazon volt, ez az egy negatív, ami megmaradt róla.
A 15-ös kommentjéböl tényleg azt tudom következtetni, hogy az emberek töbsége inteligenciahiányos.
Hun hivö ( a hun nem Magyar)
Keveredés ellenes ( a Magyar nép egy keverék)
Az igazi Magyar idejönne ( biztos elhagyja a Magyarlakta faluját külföldön és beköltözik egy Sváb faluba)
Nem olvastam a válaszokat.
Nekem pl. semmi bajom nincs velük, ugyanolyan magyar emberek, mint a nemzetből bárki más. Inkább csak neten fotelharcosoktól látok fröcsögő hozzászólásokat, de azok főleg pártfanatikusok, akiknek egyetlen szociális kapcsolati ablaka a közösségi média. Normális embernek nincs baja egy másik emberrel, függetlenül a származásától, nemzetiségétől, bőrszínétől stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!