Vissza lehet utasítani úgy egy üveg bort, hogy ne tűnjek bunkónak?
Figyelt kérdés
Elküldtek munkahelyről, de papírdolgok miatt vissza kell mennem jövő héten.
És az egyik volt kolléga elmondta, hogy a főnök meg akar lepni.
Én nem akarom elfogadni, mert nem akarom eljátszani, hogy minden oké közöttünk.
De ott lesznek a többiek. Hogy utasítsam vissza, hogy mégse tűnjek bunkónak?
2020. nov. 14. 09:58
1/8 anonim válasza:
Én elmondanám, hogy mi tapasztaltam az elmúlt időszakban az adott munkahelyen, innentől kezdve nyugodtan el lehet mondani a negatív dolgokat is, majd a végén feltenném a volt "főnöknek" a kérdést, hogy "Mit gondol, ilyen körülmények közt szívesen átvenném a borát?".
Aztán csá onnan.
2/8 anonim válasza:
"Ezt nektek adom. Ünnepeljetek és igyátok meg helyettem is a levét..."
3/8 anonim válasza:
Vagy rángasd örülve a bort:
"Ez az, igeeen, jeeee, most már legalább egy napig nem halnak szomjan a gyerekeim!"
4/8 anonim válasza:
miért érdekel hogy bunkónak tűnsz-e vagy sem?
5/8 anonim válasza:
A 2-es ötlete az egyetlen, ami nem bunkó!
6/8 anonim válasza:
ha már nem dolgozol ott miért érdekel a többiek véleménye?
8/8 anonim válasza:
Elfogadod és az első kukába kidobod. Kecske is marad meg káposzta is. Mert ok hogy te nem akarod elfogadni, kitudja milyen a kollégáiddal a kapcsolatod, ha nem fogadod el azzal lehet hogy kombinálást szülsz 1-2 kolléga agyában és elronthatod a hangulatukat. Fogadd el, sziasztok majd kuka... szerintem ez a helyes döntés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!