Hogy gondolta ezt a postás?!
Már két hete történt.Éppen aludtam,felébredtem arra,hogy valaki kopog az ajtón.Jó,nem érdekel,majd elmegy,gondoltam...Aztán le is mentem(2szintes a ház),de arra lettem figyelmes,hogy nyílik az ajtó!!!!!!!!!!!!:OOOOOOOOOO
Kinyitotta az ajtót,és BEJÖTT A HÁZBA,kopogás nélkül és mondta,hogy jó napot,és mondta,hogy hozott leveleket:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hát én ilyet még nem láttam,de ma újra megismétlődött.
A nappaliban voltam(földszinten van) és hallom h kopog valaki,az ajtó nem volt rázárva,mert ott vagyok,és akkor minek zárjam be...Tévéztem,és egyszer csak hallom,hogy nyit be,most be is jött az előszobába,és ITT ADTA ÁT A LEVELEKET!!!!!!!!
MIÉRT JÖN BE????NEM ENGEDTEM BE!
EZEK UTÁN TELJESEN BEFOGOM ZÁRNI AZ AJTÓT!
HOGY KÉPZELTE ???????
....
kerítésetek nincs? Meg kapu? Postaláda, ahova be lehetne dobni a leveleket?
De ha mondjuk ajánlott levelet hozott, akkor meg örülj neki, hogy átadta és nem kell értük elbumlizni a postára.
Egyébként pedig zárd az ajtót, mert így bárki besétálhat, örülj hogy csak a postás volt a levelekkel?
Egyébként is hogyan alszol nyitott ajtónál?
este mindig bezárjuk,egyébként van kutyánk is.
egy kapu van,meg kerítés, aztán 15 méter,és ott az ajtó.
a kapun rajta van a postaláda.
Egyébként csak halkan, a kérdésedben azt írtad, kopogott majd benyitott.
És két kommentel lejjebb, "legalább kopogott volna"
Olvasd vissza legközelebb, mit írtál előzőleg, ha ennyire feledékeny vagy. (Ja és a kérdésedben hallottad is a kopogást, csak nem volt kedved felkelni, kinyitni az ajtót.)
nem fújhatják el :((
én szeretem őt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!