Hogy gondolta ezt a postás?!
Már két hete történt.Éppen aludtam,felébredtem arra,hogy valaki kopog az ajtón.Jó,nem érdekel,majd elmegy,gondoltam...Aztán le is mentem(2szintes a ház),de arra lettem figyelmes,hogy nyílik az ajtó!!!!!!!!!!!!:OOOOOOOOOO
Kinyitotta az ajtót,és BEJÖTT A HÁZBA,kopogás nélkül és mondta,hogy jó napot,és mondta,hogy hozott leveleket:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hát én ilyet még nem láttam,de ma újra megismétlődött.
A nappaliban voltam(földszinten van) és hallom h kopog valaki,az ajtó nem volt rázárva,mert ott vagyok,és akkor minek zárjam be...Tévéztem,és egyszer csak hallom,hogy nyit be,most be is jött az előszobába,és ITT ADTA ÁT A LEVELEKET!!!!!!!!
MIÉRT JÖN BE????NEM ENGEDTEM BE!
EZEK UTÁN TELJESEN BEFOGOM ZÁRNI AZ AJTÓT!
HOGY KÉPZELTE ???????
....
Nagyon sok helyen, főleg az idősek, szinte családtagként kezelik a postást.
Egyzserűen csak mond meg neki, hogy nagyon kedves, de máskor csöngessen, és ne jöjjön be a házba.
"EZEK UTÁN TELJESEN BEFOGOM ZÁRNI AZ AJTÓT! "
ennyi. pont.
miért nem cseszted le amúgy? csak itt tudsz hőzöngeni?
viszont azért respect a postásnak is ,hogy nem ment el, simán hagyhatott volna egy értesítőt, hogy fáradj be a leveleidért a postára. én tuti nem kínlódtam volna.
az írásodból ítélve gyerek lehetsz. ergó lehet, hogy a szüleiddel így szokta meg, hogy ők hagyják, hiogy hagy menjen be, vagy ők is olyanok, hogy nem mennek kinyitni az ajtót esetleg csk kiabálnak, hogy "szabad".
szerintem, meg igaza van a kislánynak, mi lett volna, ha épp átöltözik és fehérneműben vagy pucéron van?
kérdező neked meg lehetne annyi eszed, hogy bezárod az ajtót, mert legközelebb nem a postásbácsi, hanem a betörő bácsi, vagy a pedofil erőszakolós bácsi megybe
hát mostantól befogom....
....
Hát igen.
Jól írták előttem.
Pl. nagymamám is szinte rokonként kezeli a postást, főleg mikor a nyugdíjat hozza....:)
de így van a vízszámlással is.
Gyakran még egy egy üdítőre vagy kávéra is beinvitálja őket.
Szerintem is a szüleid hívták be máskorjában, hogy jöjjön csak nyugodtan....
Am nem értem tényleg mit vagy ezen kiakadva? Ha magánéletet akarsz zárd be az ajtót, és akkor nincs ilyen gondod.
nem hiszem h a szüleim "tanították be",eddig nem ő volt,ez valami új lehet,a szüleim még sohase találkoztak vele.
de legalább kopoghatott volna,mintha valami nagyon közeli ismerősöm lett volna,csak nyitott be és jónapot!!
......
Abban egyetértek a kérdezővel, hogy legalább kopoghatott volna. Nálunk is "bejárása" van, de szokott azért kopogni, hogy legalább jelezzen, és aztán már nyitja is!:)
De ezentúl be kell zárni az ajtót, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!