Észrevettétek, hogy a kedves, segítőkész, "megoldáskereső", pozitív emberek száma megcsappant az utóbbi időben?
Én ezen az oldalon tapasztalom, hogy egyre kevesebb a valóban hasznos válasz.
Épp fel is akartam tenni egy olyan kérdést, hogy van-e még ehhez hasonló fórum, de olyan, ahova nem csak baromságokat írnak válaszképpen.
Azért csappant meg mert már sok ember belefásult ebbe a "sok jóba" ami Magyarországon folyik évek óta és ezért agresszivabb,negativok,pesszimisták stb..!A tehetetlenség nyom mindenkit,hogy nem lehet egyről a kettőre jutni!!
Én ettől függetlenül mindig megpróbálok mindenkivel kedves lenni,egy-két jó szót szólni mindenkihez és segiteni ahol lehet!Akár itt a gyk-n,úgymint az életben...
Ismerős a szitu, én is kedves és pozitív gondolkodásúnak tartom magam, de nem érdekel, h bunkó irigyek is vannak, ez is csak azt jelenti, h vmit jól csinálok és irigyek rám :)
A bunkókkal meg nem kell foglalkozni, ha a társaságban több a "normális" ember, akkor úgyis észreveszi magát ... vagy nem, de érvényesülni nem fog tudni ezzel a stílussal ... szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!