Mi a véleményetek Budaházy Edda és Osváth Zsolt (meleg családokról szóló) vitájáról? linket leteszem
Eleve 4-én voltak ez ellen a Zsolt ellen... Köztük a moderátor is...
Itt nem lehetett értelmesen vitázni.
Szerintem Ő is azért személyeskedett, mert látta hogy úgysem tudják egymást meggyőzni.
Meg ugye már az elején Edda férje által be lett fenyítve, én azután ott hagytam volna a társaságot, úgy ahogy van...
Itt összeálltak négyen, egy ember ellen “vitázni” vagyis inkább lejáratni, ehhez képest még egész jól bírta a srác.
Ez úgy lett volna korrekt, hogyha vagy csak Edda és Zsolt vitázik, egy független moderátor segítségével, vagy ha Zsolt is kap maga mellé legalább egy olyan embert, aki többé kevésbé az Ő oldalán áll...
Egyébként a meleg srác említette is a vita egy pontján, hogy Edda és Ő is csak a véleményét tudja mondani, Edda ennek ellenére (és a többiek is) objektív tényként próbálták előadni az állításaikat.
Holott a tudomány jelenleg elég sokat egyértelműen cáfol ezek közül...
Amúgy ez az “ellenségem vagy” szöveg nagyon beteg.
Nem értem, hogy ez a nő miért nem áll kényszerkezelés alatt.
A tehetné biztos vagyok benne, hogy emberek tömegeit írtaná ki.
Mire végig néztem nem is tudtam hogy sírjak vagy nevessek..
Ilyenkor mindig csalódok a nemzetünkben. A komment szekcióban is annyi sz.rba harapott ember van, annyi lelki nyomorék, semmi összetartás, semmi épp érv csak szidkozódás, frusztrált emberek hadakozása.
Ugyan ez a videó is kivétel Zsolti. Megkeseredett emberek próbálják tovább nyomorítani a magyarságott..lassan undorodom a saját nemzetemtöl
A nőn látszott hogy undorodik Zsolttól, folyton próbált elhúzódni tőle. Azt mondta nem is ismeri őt, csak annyit tud róla hogy meleg... Ez érdekes számomra, mert ha még így is van, legalább utánaolvashatott volna egy kicsit.
Zsolt megint előjött a híres kommunikációs képességével, ami őszerinte nagyon jó, pedig csak annyiról van szó, hogy imád beszélni, de valójában igazi mély tartalom nincs mögötte. Manipuláció, mártírkodás viszont igen.
Ezek után felteszi a saját csatornájára, ahol a komment szekcióban ömlenek az őt méltató, a többieket szidó kommentek.
Sajnálom szegényt valahol, nagyon szeretethiányos embernek tartom.
Egyébként nincs bajom a melegekkel, tőlem mindenki azt csinál otthon valamit akar 😁
Utolsó, amúgy van egy másik videó is, ahol Novák Előddel “vitáznak”.
Azt én Special a Mi Hazánk Mozgalom csatornáján láttam...
Érdekes módon a kommentek ott is 90%-ban Zsolt mellett vannak, vagy legalábbis a többiek ellen.
"ezt nem lehet ennél jobban kezelni és téptem volna a hajam a értelmiségük hiányától"
Dehogynem lehet, az állításaikat cáfolod meg tényekkel, nem pedig a személyüket támadod. Már ha személyeskedsz, onnan látszik, hogy semmi érved nincs.
Vegre valaki jo megmondta Zsoltnak mert o mindig csak a baratait interjuztatja es eddig nem allt ki vitazni senkivel.
A videoi alatt a csunya kommenteket kitorli es csak a meleg szimpatizansok valaszai lathatoak.
Mi lenne ha a gyerek allami gondozas es meleg csalad helyett HETERO csaladba kerulne? sok hetero par szeretne orokbefogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!