A saját házamban, saját wc-mben hogy illene ezt intéznem?
Akkor jó. Kicsit volt egy rossz érzésem, hogy mi van ha ezt hallják. De akkor megpróbálok nem foglalkozni vele.
Köszi.
Akkor húzd le. Vécét.
Amikor jóba. Hang
Nekem is ez jutott eszembe, hogy legális ez egyáltalán?
Mindenesetre én a helyedben a legnagyobb lelki nyugalommal fektetném a kábelt, ha meghallják, így jártak.
" Mondjuk ha tényleg áthallatszanak az ilyen hangok, akkor nagyon közel vannak, szabályos ez egyáltalán?"
Igen. Az akkori helyi szabályok szerint 3 métert kell tartani minimálisan a telekhatártól. Nálunk keskeny a telek, nem tudtunk volna kijjebb menni, mert akkor a másik oldalon nem lett volna meg a 3 méter. Sőt a konyha sarkát így is le kellett csapni, mert csak 2,80-ra lett volna. Ezért nem szabályos négyszög alakú a helyiség, hanem az egyik sarok ferdén le van csapva. Elvileg az ő házuk fala is 3 méterre van a kerítéstől. Így a két ház között van 6 méter. De az se sok. Csakhogy a teraszt utólag toldották meg egész a telekhatárig. (Bennünket nem kérdeztek meg, hogy mit szólnánk hozzá. Nem tudom, hogy ez szabályos-e. Ezt leszámítva másban nem zavar, meg amúgy se vagyok egy feljelentgetős típus.) Szóval így most ők 3 méterre üldögélnek a wc ablakunktól. Azt is simán hallják szerintem ha lehúzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!