Miért bunkóság úgy rendelni ételt/italt, hogy "Lesz egy .... " ? Ha fizetés előtt azt mondja, hogy " x forint lesz. ", akkor a felszolgáló a bunkó?
Figyelt kérdés
Ha egyébként kedves vagy a pincérrel/pultossal és használod a "Jó napot kívánok!", illetve a "Köszönöm szépen!" kifejezéseket.2020. aug. 1. 11:44
21/26 Dongaben válasza:
Tiszteljük meg a pultost, felszolgálót, hogy azt mondjuk neki: "Kérek egy..." valamit. Mennyivel nehezebb ezt kimondani, mint azt: "Lesz egy..." valami? Azt nem tudom, hogy ez "bunkóság"-e, de aki a "Lesz egy..." kifejezést használja, az semmibe veszi a pult mögött állót...:( Kb. mintha a NET-en adna fel rendelést. ( Amúgy, egy köszönés+mosoly, az plussz pont.)
22/26 anonim válasza:
"többen megveszik az 500 ft-os lays chipset"
Vannak olyan emberek, akiknek nagyobb problémája is van ennél.
23/26 Dongaben válasza:
Komolyan ekkora probléma a "lesz" helyett azt mondani, hogy "kérek"? Gratulálok!
24/26 anonim válasza:
22: Egy bunkó embernél nincs nagyobb probléma.
A lays chipses válaszoló vagyok.
26/26 donne válasza:
Én pincérként, sosem tartottam ezt bunkónak ha így kértek, azt viszont, mikor fizetésnél kimondom az összeget úgy h x összeget szeretnék kérni es rávágják, hogy csak szeretnél de nem biztos hogy kapsz is!!vagy hogy huu ilyen sok?!ez hogy lehet?!meg itthagyom a gyereket mosogatni ....stb ezeket tartom bunkóságnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!