A GLS miért nem hozza fel a csomagokat a bérházban? Miért én cipekedjek nő léttemre?
Figyelt kérdés
Nem az ő dolguk lenne felhozni? Mindig felhívnak, hogy lent vannak... Nem értem...Lift is van2020. júl. 21. 10:10
1/37 anonim válasza:
Meg kell kérdezni a központban, hogy a szolgáltatás tartalmazza-e a házon belüli kézbesítést. Amúgy ha van lift, akkor nem kell cipekedned nő létedre.
2/37 anonim válasza:
Mi a másodikon lakunk,de mindíg felhozzák.Kérdezd meg szerintem is.Amikor megrendeled mondjuk neten,írd bele a megjegyzés rovatba szerintem.
3/37 anonim válasza:
Nekem 5000ért nem volt hajlandó felhozni, de még segíteni sem 2. emeletre egy asztalt. Végül egyedül vittem fel.
:)
Nem dolguk felhozni. A kapuig a dolguk elvinni.
4/37 anonim válasza:
Hivatalosan nekik a kapuig kell vinni.
Másrészt elég szoros az idöbeosztásuk, általában nem fér bele az, hogy felvigyék a lakásokhoz.
De azt meg végképp nem értem, mi az, hogy "nö létedre"? Az teljesen mindegy, hogy nö vagy férfi rendel meg egy szolgáltatást, miért kellene veled kivételezni, csak azért, mert nönek születtél?
6/37 anonim válasza:
A házHOZ szállítás nem tartalmazza a házBA szállítást is. Ettől függetlenünk a mi GLS futárunk tök jó fej, mindig felhozza a 10. emeletre nekünk, igaz az összeget mindig felkerekítem neki de mindenki másnak felviszi a házban.
7/37 anonim válasza:
Az, hogy nő vagy, nem számít itt semmit.
Egyenjogúság van.
De lehetnél gyenge vagy sérült férfi is, és ugyanez lenne a helyzet.
Beszéld meg velük, ha szeretnéd, hogy felhozzák, és fizesd meg az árát.
8/37 anonim válasza:
Pakolásszák szegények eleget azokat a csomagokat, raktárban, kocsiba be, ki, etc., elhiszem hogy amikor már háromszor rohadt le a háta az akciós 2x20 kg kutyakajától akkor negyedszer marhára nincs kedve megemelni és még az emeletre felbarangolni vele. Ha nő rendelte, ha nem:)
9/37 anonim válasza:
Márkabolt egy időben be is hozta a sokadik emeleti házba. És volt egy fix ár emeletenként. Mégis adtam 2-5 ezret attól függ hűtő, vagy mosógép. A hűtő az 20 kg, az nem nehéz, a mosógép 60...
10/37 A kérdező kommentje:
Attól függ, hogy nő vagyok, hogy pl múltkor lementem két nagy X kg csomag várt ő meg lazán telefonálgatott mintha mi sem történt volna, én meg vigyem fel a 9.-re egyedül.. Még szerencse, hogy pont akkor érkezett párom, mert szerint elég gáz, hogy annyit se kérdez segítsen-e...
2020. júl. 21. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!