Illik dohányosnak cigit vinni ajándékba, ha vendégségbe mégy hozzá?
Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 20:13
1/10 anonim válasza:
Nem. Dohányzással kapcsolatos dolgot inkább. Öngyújtó, dizájnos hamutartó, ilyesmi.
2/10 anonim válasza:
Nem. Semmi dohányzással kapcsolatosat. Vigyél inkább sütit.
3/10 anonim válasza:
Persze, alkoholistának és kokain függőnek is vodkát, meg kokaint viszek ajándékba. Szeretem, ezért haljon meg előbb.
O.o
5/10 anonim válasza:
Attól függ, melyik tábort képviseli: A le szeretnék szokni csak nem bírok, vagy a márpedig én dohányos vagyok, egyszer élünk, és foglalkozzanak a nemdohányosok a saját életükkel. Utóbbi szerintem hasznosabb ajándéknak veszi majd, mintha valami száznyolcadik csillogó töltőtollat kapna.
6/10 TappancsMancs válasza:
Káros. Akár kapható üzletekben, akár nem. Egyébként meg bőven van miből válogatni ajándékot.
8/10 anonim válasza:
Egy dobozzal nem illik, a karton meg olyan drága, hogy vigyél inkább neki egy üveg konyakot.
9/10 orig válasza:
Egy csomag cigarettát nem. De dohányzással kapcsolatos dolgokat szabad vinni - szerintem. De nem vinnék átlagosat, hanem valami míves dolgot, egyedit inkább, akár cigarettatálcát, öngyújtót, hamutartót stb.
Ha szivarozik, akkor minőségi szivart lehet vinni. Ha pipázik, talán egyedi pipadohányt is, de valamilyen szép pipát mindenképpen, ha drágább dologról is szó lehet.
10/10 anonim válasza:
Szerintem egy jó minőségű pipadohány belefér, márha pipázik az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!