Első bemutatkozáskor mit illik vinni a barátom szüleinek? Ez így illedelmes, ha viszek valamit,ugye?
7
Ha nem megy a felfogás, magadnál keress hibát;)
10
Agyérgörcsös, az alapillem egy udvarias bemutatkozásban kimerül, a többi csak rongyrázás;)
A faterral már csak részegségre kényszerítéssel tudnád megkedveltetni magad? Kb ez is lejöhet s ha utálja a piát ( veled ellenben olvashatóan stílusodból)...
Sznob is vagy, bocsánatot kérek nem tudtam...a boltokban is ismeretlenektől veszel ételeket-anyagokat...adjon hozzá saját blokkot esetleg:DDD
Megkérdezi párját, szeretik e a sütit...ez képtelenség kivitelezni szerinted s tudod, ebből az egész család ehet, ha van kicsi gyerek is...vagy te bort is adsz gyereknek...
S megkérdezheti, milyen süti legyen, hátha cukorbeteg-x érzékeny is van e ott..., de ezt is lehetetlen megoldani szerinted, "tisztelt" tintás-agyérgörcsös:)))
Szerintem lehet vinni ebben semmi nyalizas sincs, kedves gesztus. De azon sem fog senki megsértődni, ha nem viszel semmit.
Szerintem a saját süti, és a bolti bor, kávé, édesség is jó, de nem kell túlzásba esni egy közepes árfekvésű bőven elég. Szerintem a virág furcsa kicsit, én azt inkább akkor vinnék ha szülinap nevnap is volt nemrég.
14
Lehet nullázzák, de megfogadják a tanácsot s ez a lényeg;)
+egy full anonim ne verje már melle helyét, ha még egy nickre se képes birkaságaival:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!