A néger férfiak nagy részének miért van szakàlla?
Miért, a néger férfiak nagy részének szakálla lenne? Ezt honnan vetted?
Én csak simán beirtam a gugli képkeresőjébe, hogy afrikan adult people, és a kiadott képeken lévő férfiak közül jó ha minden tizediknek van szakálla. Az csak kicsi része az afrikai férfiaknak, semmiképpen sem nagy része.
Amúgy akinek van, erős a gyanúm hogy azoknak azért, mert nem vágják le, és igy megnő nekik.
De ez a nem fekete férfiaknál is igy szokott lenni többnyire, szóval ez nem csak a feketékre igaz.
Köszi, jót nevettem. Ismerek többet személyesen, külföldön élek, és több fb.os csoportban is làtom hogy majdnem mindnek van.
Gondoltam van valami oka, csak én nem tudok róla vagy ilyesmi.
Ugyan azért van nekik amiért nekem is, mert férfias. Fehér vagyok, de ugyan az az ok. Nincs ebben semmi misztikum.
Fehéreknek is tud finom tapintású lenni. Nekem úgy lesz egyre finomabb ahogy egyre hosszabb.
Kicsit nagyon rájuk vagy cuppanva, ezt tükrözi ahogyan írsz róluk. Kicsit el vagy tájolva is velük kapcsolatban, semmivel sem jobbak mint a fehérek, sőt, még a fekete nőik is menekülnek tőlük mert bunkó állatok (saját tapasztalat).
Hihetetlen hogy milyen értetlenek vagytok.
Mondom afrikai. Nem afroamerikai. És mint mondtam ismerek személyesen is feketéket. Nigériàból és Gànàból nagy részét. De Fokvàrosból is. Éltem közös albérletben is négerekkel. Minden vasàrnap katolikus(!) templomba jàrtak és minden evés előtt imàdkoztak. Illetve nem volt olyan nap amikor ne említették volna istent, a vallàst. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!