Tényleg manapság ennyire ciki szőrösnek lenni?
Figyelt kérdés
Van egy fiatalabb huszonéves kolléganőm, aki felfigyelt rá, hogy én (42/f) milyen szőrös vagyok. Elmondta, hogy ez ma már nagyon gáz. Én viszont ezt képtelen vagyok elfogadni, nekem bőven elég az 1-2 naponta való borotválkozás. Vagy ez tényleg olyan gáz?2010. júl. 29. 01:47
11/14 anonim válasza:
Ezen mindig kifekszem, mikor már a férfiakat is szekálják evvel a szőrtelenítés mizériával. Ennél hülyébb hóborttal még nem találkoztam. Persze, ízlés dolga kinek mi tetszik, de ez a mostani, lassan már megvetés a nem szőrtelenítő emberek felé, hogy "igénytelen", "nem higiénikus" stb., az már egy kicsit sok. Legközelebb az lesz ciki, akinek haj van a fején..
Szóval semmiképp ne foglalkozz a kedves kolléganővel, aki jól megmondja mi a gáz.
13/14 anonim válasza:
Egy férfin szerintem jól néz ki a borosta.Legyen szőrös a lába és a keze,de ne legyen olyan mint egy élő szőrgombóc.: )
14/14 anonim válasza:
ha van szakállad,lábszőr,1 kis mellszőr stb ami nem olyan a star warsba chubakka-é és pl a hátadon nem nő a szőr sztem az nem cink......a hátról annyit h az viszont sztem gusztustalan...nemtom miért xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!