Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Fiúk! Miért nem lehet visszaha...

Fiúk! Miért nem lehet visszahajtani a wc ülőkét, miután felhajtottátok?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek természetesen. A bátyám mindig felhajtja a wc ülőkét, de le már sohasem hajtja, hiába szóltam neki. Az egész családot idegesíti, hogy nekünk kell folyton visszahajtani utána...

2020. ápr. 3. 13:38
1 2 3
 21/25 mustafa33 ***** válasza:
28%
Aki azt írja, hogy a fedelet is le kell hajtani mert úgy esztétikus, hát nem tudom ismeri e a WC kefét és tudja e használni. Férfi vagyok, magam takarítom a wc-t és ennek ellenére, vagy éppen ezért a csésze mindig hófehér és nincs mit szégyelni és takargatni benne a fedéllel. Ja, és ha hölgyvendégem van akkor vigyázok arra, hogy le legyen hajtva az ülőke, bár nem vagyok biztos benne, hogy annak az a rendes pózja, vagy felhajtva.
2020. ápr. 5. 03:12
 22/25 anonim ***** válasza:
70%

Mustafa,

szerinted mi szerepe van a felhajtott ülőkének és a fedőnek?

Szerintem -felhajtva - semmi. Kivéve, ha esetleg férfi állva vizel.

Lehajtva az a szerepük, hogy az ülőkére máris ráülhess, miután felhajtottad a fedelet. Ez pedig igenis azért van gyártva, hogy fedje a csészét és nem azért, hogy állandóan felhajtva díszelegjen csak azért, hjogy a wécecsésze drágább legyen!. Ne kenj itt mindent arra, hogy van wécekefe! Az csak természetes, hogy ha nem öblített le teljesen, akkor ezt is használom.

Ffi.

2020. ápr. 5. 08:59
 23/25 mustafa33 ***** válasza:
91%
ssa, valaki azt írta, hogy azért kell a fedelet lehajtani, hogy ne lehessen látni az ocsmány maradékot. Erre írtam, hogy nem kell ott lenni maradéknak, tisztán kell tartani. Ahol maradék van, ott más baj is van.
2020. ápr. 5. 20:35
 24/25 anonim ***** válasza:
74%

Azért ez mennyire a nőkre vall, hogy itt van a nyakunkon ez

-a víruskérdés,

-a kijárási tilalom,

-a millió beteg,

-a rengeteg halott stb.

De a legnagyobb problémájuk az, hogy vissza van-e hajtva a wc deszka.

2020. ápr. 6. 14:28
 25/25 anonim ***** válasza:
50%

24

Ez inkább csak az olyan hülye pitsákra vall, mint amilyen a kérdező is.

2020. ápr. 6. 14:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!