Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Tennétek panaszt, érdemes...

Tennétek panaszt, érdemes ezzel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Az egyik Lidl áruházban egy árufeltöltő(?) nagyon arrogáns, és paraszt stílusban reagált az amúgy normálisan feltett kérdésemre, rövid szóváltás is kialakult.

Nem vettem annyira a szívemre, de azért hagyott bennem egy kis tüskét.

Gondolkoztam a panasztételen, de úgy igazán nem akarok neki ártani, azaz nem célom,hogy kiszúrjak vele, de nem ártana helyre tennei.

Biztos vagyok benne, hogy elege van a sok hülyéből ami talán kijutott neki mára, de én meg nem szoktam elfogadni ha úgy beszélnek velem ahogy ő tette.Nem tudom ezeket mennyire veszik szigorúan, gondolom kirúgni csak nem rúgnák ki (ettől félek egyébként).

Foglalkoznak egyáltalán ilyen panaszokkal?

2020. febr. 25. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tennék. A volt sógornőm tett panaszt mindenhol, mindenkire, nem sajnálta az energiát rá. Nagyon odavolt, amikor RÁ tettek panaszt! Mindenkinek lehet rossz napja.
2020. febr. 25. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem kötekedni akarok, de mi az összefüggés?

Rám pl. biztos hogy nem fognak panaszt tenni.Ennek végtelenül egyszerű az oka: nem dolgozom "idegen" emberekkel.

2020. febr. 25. 18:41
 3/6 MikeS13 ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani, hogy számolj el tízig mielőtt cselekszel, de ez most meg is történik. Ha ott helyben első felindulásból nem nyomtad fel, akkor utólag már hagyd szerintem.

Részben azért mert véleményem szerint a munkáltatók nagy része egyáltalán nem foglalkozik a panaszlevelekkel, másrészt lehet, hogy tényleg csak szét volt csúszva az ember (te tudod mennyire volt tahó).

Sőt, mondok egy jót, ha legközelebb látod, kérdezd meg tőle, hogy van. Aztán kiderül, hogy tényleg tahó-e.

2020. febr. 25. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kellett volna az üzletvezetőt hívni. Most már hagyd a csudába!
2020. febr. 25. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem is hagyd most már, de máskor hívd az üzletvezetőt, verd ki a balhét, azután majd össze megy az arca és meghunyászkodik.
2020. febr. 25. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:

A gyöngyösi Lidl-ben is van egy ilyen majomképű alak.

Korábban pénztárban is volt, de folyton beszólogatott a vevőknek, már a többi pénztáros is csak a fejét csóválta. Elég gyorsan kivették onnan árufeltöltőnek, ahol csak ritkán kell kommunikálni a vevőkkel, mert arra nem képes emberi módon. Egyszer, még pénztárosként, nekem is beszólt, mert nem vettem észre időben, hogy már lehet érinteni a bankkártyát (akkoriban szereztek be gyorsabb szerkezetet). Akkor éjszakai munka után eléggé kómás voltam, hagytam a fenébe, de azóta is megismerem, és ha még egyszer valami csúnyát szól, akkor kiverem a balhét. Vagy a fogát, ha rossz napom lesz.

2020. febr. 26. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!