Érdemes lenne-e karaktermásolással foglalkozni? Valaki venne-e?
Ritkán van pár magán megrendelésem, de gondolkoztam rajta alkalmi munkaként foglalkoznék vele.
Nem tudom vagyok e olyan szinten, hogy lehetséges legyen, és hogy mennyit érnek, egyáltalán érdekeli e manapság ilyesmi az embereket?
[link] (50cmx70cm-es)
Tényleg jól néz ki, de szerintem egyedi karaktertervezéssel többre mennél. Az már alapból magában hordja a másolást is, de kiegészül az egyediséggel, amire még nagyobb szükség van. Másolással alig-alig jutsz valamerre, és komoly munkákat nem is fogsz kapni, elvégre a szerzői jog... Viszont ha élőszemélyekről készítenél rajzot, az már megint más dolog.
Tehát, amire ki akarok lyukadni, hogyha tényleg csak hobbinak gondolod, akkor persze, rendben van, jó a munkád. De csak ennyi, ne számíts többre: a copy ma már életképtelen. (Kivéve egy-két szakma, pl. a műmásolás.)
Köszönöm!
Nem erősségem a magamtól való rajzolás és arra időm sincsen. Másolni viszont szeretek. :)
Köszönöm az őszinte véleményt. A szerzői jogokat meg nem hinném, hogy sértem, mert reprodukciónak minősül.
Köszönöm a válaszokat.
A 4-esnek meg csak annyit: Jártam elektro grafikára kemény 3 félévet; többet tanultam itthon 1 óra alatt, mint 3 félév alatt valaha az iskolában... Szép dolog a photoshop meg az illusztrátor csak szakmai gyakorlatot nem tudtam szerezni, a suli nem adott amellett hogy nem is tanítanak, így lehetetlen elhelyezkedni... Ha mégis annyit most is megkeresek kevesebb munkával :)
Ezért marad a hagyományos grafika, mint hobbi :) De köszi mindenkinek most is egy megrendelésen dolgozom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!