Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Férfiak! Miért a falakat vagy...

Férfiak! Miért a falakat vagy épületeket pisilitek le állandóan?

Figyelt kérdés
Megértem, hogy férfiként ez könnyű dolog, de legalább ne a falat, járdát vizeljétek össze, ha két lépésre ott van egy fa vagy bokor. Amellett legalább nem látszana meg és olyan büdös sem lenne.
2020. jan. 3. 22:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
A hajléktalanoknak a szokása ez. De ők meg nyílván nem válaszolnak neked itt. Amúgy Budapesten is vannak parkok úton - útfélen.
2020. jan. 4. 00:00
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
Biztos azért hogy ne csapjon vissza....
2020. jan. 4. 00:49
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
7 a nők szeretnek sorbanállni a női wcnél, és erre tartogatják. Ikeában vagy bárhol ezt látom. A pasi wc általában szabad, a női előtt meg kígyózik a sor. Ez valami társasági esemény lehet náluk, mint a férfiaknál egy sör legurítása. Mellesleg én utcán szégyenlem intézni, max az erdőben kiránduláskor vonulok félre.
2020. jan. 4. 08:30
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Egyébként a hamburgiak megtalálták a megoldást.

2020. jan. 4. 08:33
 15/20 anonim ***** válasza:
27%
Ne a férfiakat kérdezd, hanem a csöveseket meg prosztókat!
2020. jan. 4. 10:13
 16/20 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Lényegében meg is kaptad kérdező a válaszokat, és ez több ok együtteséből kerekedik ki.

Tényleg könnyebb megoldani ugye ezt férfiaknak, mert nem kell a nadrágot letolni. Egy fal meg kiegészítve némileg a két kéz takarásával, gyakorlatilag eltakar mindent. :) Nagyjából. Meg tényleg nem szokása ez minden férfinak, inkább a hajléktalanok és buliba tartók, vagy buliból hazafelé menő emberek szokták, mert út közben rájuk jön - és hát tényleg nincs sok lehetőség rá éjszaka a városban. További ok, hogy városi környezetben tényleg nincs sok mosdó, és egy fa már némi gondolkodást igényelne a fal lehetőséghez képest - csak azok nem olyan pillanatok... :)

Azzal egyetértek, hogy azért tényleg jobb lenne és kivitelezhető is, ha fal helyett a fák lennének megcélozva, meg lehetőség is adódna rá... csak hát ilyesmi akkor történik, amikor kb nem látják. :D

Viszont ha nem a "technikai" részleteire vagy kíváncsi, akkor sajnos csak olyan a kérdés, mint az, hogy "Miért szemetel az aki szemetel? Lusta elvinni valahova egy szemetesig a szemetét?"

2020. jan. 4. 16:18
 17/20 TappancsMancs ***** válasza:

"Jó" szokásom szerint utólag futottam át mit írtam, és kicsit ismételtem... de mindegy.

Na szóval olyan tudod ez, mintha azt kérdeznénk, hogy aki szemetel miért nem gyűjti egy-egy helyre, ahol egy kupacból könnyebb lenne összeszedni. Lehetni lehetne és jobb is lenne... ugyanígy jobb lenne fára vizelni, mint a falakra, ha már valaki rávetemedik... de hát pont, hogy nem foglalkoznak vele...

2020. jan. 4. 16:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert a fővárosban van, hogy utcákon át nem találkozol egy bokorral sem. És mind tudjuk mi a helyzet Budapesten nyilvános wc téren. Egész egyszerűen nonszensz, hogy infrastrukturálisan ennyire elmaradott a város.
2020. jan. 4. 20:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A férfiaknak kisebb a hólyagjuk, azért. Meg nem is olyan edzettek, hogy bármit is kibírjanak :D

Én nő vagyok, de ha nagyon kell, szoktam eldugott helyeken guggolni.

2020. jan. 5. 12:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Soha nem hugyoztam még falra vagy járdára. Undorító dolognak tartom. Bár őszintén kb egy kezemen meg tudnám számolni, hogy életemben hányszor voltam olyan SOS helyzetben, hogy kénytelen voltam nyilvánosan utcán vizelni.
2020. jan. 7. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!