Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A kisujj utolsó percének a...

A kisujj utolsó percének a levágása a "hűség jele"! Ez tetszik egy lánynak? Visszaszerezhetném így a barátnőmet?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 21:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Úristen! Ha az én barátom ilyet tenne kikészülnék. Továbbá azt gondolnám beteg állat és menekülnék tőle, meg sírnék és segítséget hívnék.

Komolyan távoltartásit is szereznék :DD

Aztán ki akar egy olyan pasival élni, aki ilyet tesz?! Az se normális...

Szerintem qrva gyorsan verd ki a fejedből. Az áldozathozatalt pedig tuti nem úgy értette.

Ez se férfias dolog, inkább beteges és gyerekes.

2008. nov. 18. 01:00
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
Nem akaron megsérteni a 10- 12 éveseket, de gondolom, te ilyen korban lehetsz az eszed alapján...
2008. nov. 18. 07:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aprózd el. Vágd le a huszonegyedik újjadat úgy ahogy van. Értékelni fogja és megkapod a megérdemelt jutalmadat :)
2008. nov. 18. 11:11
 14/24 tade ***** válasza:
94%
Tegyel fel meg egy napszemuveget, egy gyurut, es azt fogjak majd hinni, hogy jakuza vagy. Nagy az Isten allatkertje:(
2008. nov. 18. 15:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik egyetlen egy lánynak sem.

Nem attól lesz valaki férfias, ha levágja a kisujjának egy darabját. Akkor mutatod meg, hogy férfi vagy, ha kiállsz a barátnődért, szereted, és hűséges vagy. Nem hiszem, hogy nem lett volna oka a barátnődnek arra, hogy megsértődjön. Ne rimánkodj, meg ne könyörögd vissza magad, hanem mutasd meg, hogy szereted!

Persze, csonkoljuk magunkat - ez igazán a hűség jele! A korodat megtudhatjuk?

2008. nov. 19. 19:15
 16/24 A kérdező kommentje:

Fiatal vagyok (16 alatt)

Nem csinálok semmi hülyeséget, már megbántam, hogy írtam, csak nagyon el voltam keseredve.

Ne haragudjatok, hogy fárasztottalak, és minden választ köszönök!!!

2008. nov. 19. 21:21
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy kiverted a fejedből. Örök életedre bánnád.

Minden jót kívánok, és ne csinálj butaságokat :))

2008. nov. 20. 12:37
 18/24 anonim válasza:
100%
amugy is szerintem az áldozatot ugy gondolta, hogy ejtsd a másik barátnőd :)
2008. nov. 20. 15:53
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Az áldozatot sztem a kis barátnőd úgy érti, hogy légy hozzá hűséges, amikor veled szeretne lenni, akkor légy vele, ne másfelé kacsingass

Légy vele figyelmes...

Sok sikert pajti

Ha szeretnél beszélni a dologról bizalmasan írj privátban, szívesen segítek neked.

2008. nov. 20. 16:40
 20/24 anonim válasza:
36%
Úristen!Szerintem te beteg vagy már ne is haragudj!Azzal hozol áldozatot hogy bevonulsz egy idegosztályra!Ekkora baromság hogy jut ezsébe valkinek?Nem értem,komolyan!Minden fiatal ilyen gondolkodású???(33 éves vagyok,bocsi)
2008. nov. 22. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!