A kisujj utolsó percének a levágása a "hűség jele"! Ez tetszik egy lánynak? Visszaszerezhetném így a barátnőmet?
Úristen! Ha az én barátom ilyet tenne kikészülnék. Továbbá azt gondolnám beteg állat és menekülnék tőle, meg sírnék és segítséget hívnék.
Komolyan távoltartásit is szereznék :DD
Aztán ki akar egy olyan pasival élni, aki ilyet tesz?! Az se normális...
Szerintem qrva gyorsan verd ki a fejedből. Az áldozathozatalt pedig tuti nem úgy értette.
Ez se férfias dolog, inkább beteges és gyerekes.
Nem tetszik egyetlen egy lánynak sem.
Nem attól lesz valaki férfias, ha levágja a kisujjának egy darabját. Akkor mutatod meg, hogy férfi vagy, ha kiállsz a barátnődért, szereted, és hűséges vagy. Nem hiszem, hogy nem lett volna oka a barátnődnek arra, hogy megsértődjön. Ne rimánkodj, meg ne könyörögd vissza magad, hanem mutasd meg, hogy szereted!
Persze, csonkoljuk magunkat - ez igazán a hűség jele! A korodat megtudhatjuk?
Fiatal vagyok (16 alatt)
Nem csinálok semmi hülyeséget, már megbántam, hogy írtam, csak nagyon el voltam keseredve.
Ne haragudjatok, hogy fárasztottalak, és minden választ köszönök!!!
Örülök, hogy kiverted a fejedből. Örök életedre bánnád.
Minden jót kívánok, és ne csinálj butaságokat :))
Az áldozatot sztem a kis barátnőd úgy érti, hogy légy hozzá hűséges, amikor veled szeretne lenni, akkor légy vele, ne másfelé kacsingass
Légy vele figyelmes...
Sok sikert pajti
Ha szeretnél beszélni a dologról bizalmasan írj privátban, szívesen segítek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!