Harmincasok-negyvenesek, ha egy tizenéves kamasz magázva köszön, tegezve vagy magázva köszöntök vissza?
Figyelt kérdés
#kamasz #köszönés #tegezés #magázás #udvariasság #tinédzser #köszöntés #üdvözlés #udvariatlanság #kölcsönösség
2019. szept. 30. 15:39
1/12 anonim válasza:
Ha jó napotot köszön akkor én is azt köszönök,ha meg csókolomot,akkor sziát.
4/12 anonim válasza:
39 éves vagyok. Ilyenkor kicsit zavarba jövök, de tegezve köszönök és felajánlom a tegeződést. Ilyen fiatalokat nem tudnék magázni, de ha már tegezem őket, akkor ők is tegezhetnek. Még jobban is esik, mert a magázás öregít.
5/12 anonim válasza:
Leginkább attól függ, milyen viszonyban vagyok vele.
Ha ismerem, akkor a már kialakult viszonyunkból fakad a tegeződés vagy magázódás.
Ha ismeretlen, természetesen "visszamagázom".
6/12 anonim válasza:
A korosztály mindegy. Az emberek általában magáznak, így ebből érdemes kiindulni. Ha a másiké az első lépés, akkor azt utánzom.
7/12 anonim válasza:
Tizenévest tegezek ha magáz engem, hiszen én vagyok a felnőtt.
8/12 anonim válasza:
Mindenképp tegezem, akármit köszön.
9/12 anonim válasza:
Azt hittem megalazva koszon
magazva. kiveve ha egy nyomorultnak nez ki.
10/12 anonim válasza:
én is zavarba jövök, "Jónapot"-ra "Jónapot", de a "csókolom"tól kiráz a hideg
helyzettól és hangulatomtólm is függ, próbálom belőni a korát.
14-15év alattinak tegezve, a fölött magázva,
ha nagyon nem tudom eldönteni akkor : "Hello"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!