Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Milyen az élet tiniként...

Milyen az élet tiniként Budapesten?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, h tiniként milyen a fővárosban élni.:DDD

Nem rossz, h túl sok az ember?

Milyen a közlekedés?

A nagyobb sulik? Az ismerkedés, bulizás?

Az emberek?

Lehet h koleszos leszek ott, és kíváncsi lennék, milyen az élet... :DDD

Előre is köszii

2010. júl. 12. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:

-.-

Olyan amilyennek alakitod.Ha nem mész diszkóba, hanem otthon ülsz akkor nyilván nem tul izgalmas.

Amugy meg, a szórakozóhelyek kulturáltabbak mint a vidéki diszkók(már amelyik).

2010. júl. 12. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
hát a diákkocsmák elég lerobbant helyek..utálom őket:P
2010. júl. 12. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:

1.Nem rosssz, hogy sok az ember?

-Nem, már megszoktam, ott nőttem fel, bár külvárosban így nincs bajom az emberekkel:)) Meg lehet szokni.

2.Közlekedés?

-Vidékhez képest szerintem jó, egyébként pedig borzalmas. Minden késik, lerobban, leáll...:S A jó kis BKV sztrájkokról ne is beszéljünk amikor 3 óra alatt jutsz el A-ból B-be...

3. Suli, bulizás, ismerkedés...

-Attól függ milyen iskolába kerülsz, azon belül milyen társaságba. Én egy közepesen jó suliba kerültem, átlag emberekkel és nagyon szerettem (idén ballagtam), jó volt a közösségi élet. Nem voltam/vagyok bulizós de sok mindent lehetett csinálni. Mindenképpen több a lehetőség mint vidéken.

4. Emberek?

-Vannak hülyék és normálisak, nyitottak és zárkozottak, menők és lúzerek, drogosok&cigisek és nem drogosak&cigizes, lazák és stréberek+átmenetek. Rajtad áll hogy melyik sorba állsz be. Ha arra gondolsz, hogy mennyire nagyképűek...hát vannak, de ez nem csak Budapestre jellemző. Ugyanúgy a Rózsadombon(menő hely) is lehetnek szerények mint mondjuk egy külvárosi részben nagyképű, flegma emberke.

Hova fogsz járni suliba?:) ^^

L/18 :=)

2010. júl. 13. 12:21
 4/6 A kérdező kommentje:

köszii a válaszokat, főleg az iutolsót:DD

hááát, vszínűleg az az Apáczay-ba... (:

De még semmi sem biztos. (:

2010. júl. 13. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért jó suli:)) Gratula. De mi az, hogy valószínüleg, ezek már rég kiderültek, nem?:O

Utolsó voltam:=) ^^

2010. júl. 13. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

off

xD én meg csongrád megye egyik legrosszabb hírű sulijába járok :$

2010. júl. 15. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!