Milyen az élet tiniként Budapesten?
Kíváncsi lennék, h tiniként milyen a fővárosban élni.:DDD
Nem rossz, h túl sok az ember?
Milyen a közlekedés?
A nagyobb sulik? Az ismerkedés, bulizás?
Az emberek?
Lehet h koleszos leszek ott, és kíváncsi lennék, milyen az élet... :DDD
Előre is köszii
-.-
Olyan amilyennek alakitod.Ha nem mész diszkóba, hanem otthon ülsz akkor nyilván nem tul izgalmas.
Amugy meg, a szórakozóhelyek kulturáltabbak mint a vidéki diszkók(már amelyik).
1.Nem rosssz, hogy sok az ember?
-Nem, már megszoktam, ott nőttem fel, bár külvárosban így nincs bajom az emberekkel:)) Meg lehet szokni.
2.Közlekedés?
-Vidékhez képest szerintem jó, egyébként pedig borzalmas. Minden késik, lerobban, leáll...:S A jó kis BKV sztrájkokról ne is beszéljünk amikor 3 óra alatt jutsz el A-ból B-be...
3. Suli, bulizás, ismerkedés...
-Attól függ milyen iskolába kerülsz, azon belül milyen társaságba. Én egy közepesen jó suliba kerültem, átlag emberekkel és nagyon szerettem (idén ballagtam), jó volt a közösségi élet. Nem voltam/vagyok bulizós de sok mindent lehetett csinálni. Mindenképpen több a lehetőség mint vidéken.
4. Emberek?
-Vannak hülyék és normálisak, nyitottak és zárkozottak, menők és lúzerek, drogosok&cigisek és nem drogosak&cigizes, lazák és stréberek+átmenetek. Rajtad áll hogy melyik sorba állsz be. Ha arra gondolsz, hogy mennyire nagyképűek...hát vannak, de ez nem csak Budapestre jellemző. Ugyanúgy a Rózsadombon(menő hely) is lehetnek szerények mint mondjuk egy külvárosi részben nagyképű, flegma emberke.
Hova fogsz járni suliba?:) ^^
L/18 :=)
köszii a válaszokat, főleg az iutolsót:DD
hááát, vszínűleg az az Apáczay-ba... (:
De még semmi sem biztos. (:
Azért jó suli:)) Gratula. De mi az, hogy valószínüleg, ezek már rég kiderültek, nem?:O
Utolsó voltam:=) ^^
off
xD én meg csongrád megye egyik legrosszabb hírű sulijába járok :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!