Milyen az élet Budapesten? Nem bántátok meg, hogy odaköltöztetek?
Figyelt kérdés
Elsősorban vidékiek válaszát várom.2010. aug. 31. 19:08
1/4 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Mi 12 év ingázás után beköltöztünk, a közlekedés "szuper", de a madárcsicsergés nagyon hiányzik.
2/4 anonim válasza:
Én meg kimenkültem, és amikor csak tehetem kerülöm is azt a lepukkant szutyok fővárost. Régen ott éltem, aztán bejártam, aztán kihoztam a céget az agglomerációba. Sokkal nyugodtabb az életem. Ha pestezhetnékem van, akkor 20 perc kocsival (és újabb 20 perc parkolót találni)
3/4 anonim válasza:
Én 25 éve költöztem Pestre.Megtaláltam a számitásomat.Már nem, szivesen járok vidékre. Férjem úgy "birja" ki, hogy eredeti vidéki lakhelyünkön vettünk egy hétvégi házat, egy héten 2 napot ott tölt.Kertészkedik,lazul. Nem zavar, de én nem járok ki Vele.Addig én elvégzem itthon a dolgomat.ITTHON-látod, nekem már ez az itthon.
4/4 anonim válasza:
Én vidékről költöztem Pestre, 3 éve élek itt.
Pozitívumok: sok üzlet, nagy áruválaszték, tovább vannak nyitva a boltok, több a kikapcsolódási, szórakozási lehetőség, jobb elhelyezkedési lehetőségek a munkaerő piacon.
Negatívum: koszos, szmogos, zajos, sok kéregető van, az emberek sokszor türelmetlenek, mogorvák.
Ha megválaszthatod a fővároson belül a lakhelyed, vannak kellemes, madárcsicsergős, CSENDES! zöldövezeti részek a belvárosban is, például Zuglóban, ahol a fővárosi kényelmes közlekedést ötvözni lehet a vidéki nyugalommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!