2/10 anonim válasza:
Becsabé:D Én így ejteném, de lehet, hogy ez tényleg valami szleng; vagy nemtom, mennyire komoly az előttem szóló válasza:)
3/10 anonim válasza:
Betcábé-nek ejtik, kicsit pöszén. Olyan mintha c és sz betűt akarnál mondani.
5/10 anonim válasza:
Tévedés. Úgy ejted, ahogy írva van. Ez a szabály a Magyarorszagon anyakönyvezhető nevekre.
6/10 anonim válasza:
Jaaaa, merhogy ez keresztnév? :O Aszittem, vezeték:D
7/10 anonim válasza:
*Azesetben nem kell kiejteni:) Nem kell senkit imigyen elnevezni, és akkor nincs vele gond:D (Sorry ha valakit így hívnak, vagy szereti ezt a nevet:))
8/10 anonim válasza:
Ismertem ilyen nevű lányt, mindenki Becsabénak hívta.
9/10 anonim válasza:
Egyébként héber, bibliai név. Talán nem túl gyakori és kicsit furcsa hangzású a magyar fül számára, de ettől még nem kell cikizni, ráadásul még fel is van pontozva, a sok eszes...
10/10 anonim válasza:
A ts az a cs hangnak felel meg, pl. Kováts
Mi ebben a bonyolult egyébként? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!