Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » VBAC hogy kell kiejteni?

VBAC hogy kell kiejteni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 06:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Ahogy tetszik. A legtöbb orvos magyarul mond minden betűszót, betűzve.

Egyébként meg használd azt, hogy "császár utáni hüvelyire készülök"

2018. jún. 9. 06:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy beszéltem én is az orvossal, mert nem akartam hülyeséget mondani, egyszerűen kiváncsi voltam, hogy szokás :)
2018. jún. 9. 06:17
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Kb víbek lesz, de maradj inkább a magyar megfogalmazasnal, ha nem megy az angol.
2018. jún. 9. 06:57
 4/9 A kérdező kommentje:

Elég jól megy az angol szakmai felsőfokúm van belőle, mint mozaikszó tudom a kifejtését, a kérdés arra vonatkozott, hogy használják itthon. Bár feltehetőleg ez a kérdés kiirasbol nem volt egyertelmu. Esetemben az esélye szinte kizart, szóval nem hiszem, hogy túl gyakran kell emlegetnem.

Hallottam már vabak-nak, vabac-nak vébéac-nek emlegetve és inkább az erdekel mi a legelterjedtebb.

2018. jún. 9. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Bocs, a kérdésed az volt, hogy kell kiejteni, arra válaszoltam.
2018. jún. 9. 07:23
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Én Hallottam Vébak - ként is. Szóval szerintem mindegy. Én azt mondtam császár után meg szeretném próbálni a természetes szülést. Értette mit szeretnék. 😊
2018. jún. 9. 10:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is így mondtam, hogy szeretnem megpróbálni, azt válaszolta, hogy felejtsem el :)
2018. jún. 9. 14:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Mármint mit felejts el? A természetes szülést vagy ezt a kiejtést?
2018. jún. 9. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:
VéBéACé -én eddig csak így hallottam.
2018. jún. 11. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!