Autó biztosításról van benne szó. Nem teljesen világos, hogy ha idő előtt felmondod a biztosítást (mert eladtad a kocsit), akkor kifizettetik-e veled a teljes hátralévő összeget, avgy scak egy egyszeri összeget kérnek.
"Cancellation after 14 days
If you want to cancel your insurance, please get in touch. If you cancel after the 14 day cooling-off period, but before your cover ends, EUI Limited will charge to cover set up and cancellation costs.
We’ll also charge for the time on cover – if you’ve made a claim the full price for the year will charged. If your policy covers more than one product, we’ll choose the highest cancellation charge from the list below. There’s also a £5 charge if you’ve bought any motor Policy Upgrades."
Én úgy értelmezem, hogy ha volt abban az évben kárkifizetés, akkor a teljes évi díjat felszámítják.
2018. dec. 20. 17:20
12/13 anonim válasza:
11 vagyok . kárkifizetés számodra ( you've made a claim) Egyébként pedig "csak" az első bekezdés szerinti felmondási költségeket. Ha 14 napos türelmi időn belül, vagy túl, akkor is más a tarifa, de ezt látod. Ha több dolgot biztosítottál náluk és mindet fel akarod mondani, akkor nem egyesével számítják fel a költségeket, hanem a táblázatból a legnagyobbat fizeted. Ha több dolgot biztosítottál és csak az egyiket akarod felmondani, akkor viszont alkudja meg velük. (please get in touch)Bár biztos lesz nálam okosabb a platformon
2018. dec. 20. 17:28
13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, koszi neked. Nem volt balesetem, tehat kifizetest sem kertem. Az elso megkotest koveto 14 napon tul vagyok mar. 5 honap lenne meg hatra a biztositasi evbol. Csak a kocsimra van biztositasom naluk. Ezek szerint ebben az esetben csak az egyszeri ugyintezoi dijat kell kifizetnem, es nem a teljes osszeget, vagyis a hatralevo 5 honapot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!