Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ez a kínai írás hogy van...

Ez a kínai írás hogy van magyarul?

Figyelt kérdés

Szerintem itt jobbról balra van.

[link]

[link]

2018. dec. 17. 12:51
 1/4 anonim válasza:

Nem lenne nagy dolog lefordítani, ha lenne annyi eszed, már rég használnád a telefonod segítségével, amikor átállítod a billentyűdet kínaira, van egy rajztábla funkció a csavarhúzónál, ahová ha berajzolsz írásjeleket, és ha "valósak" akkor virtualizálja, tehát lerajzolja azt az írásjelet, amit lepuskázol a legyezőről. + Nehogy már még nekünk kelljen megfordítani a képet, hogy normálisan elolvashassuk. :D

1. Billentyűdnél telefonon a < magyar > t arrébb csúsztatod az ujjaid segítségével, majd a "kínai"-t fogod látni (中文). Menny a csavarhúzóra (ami amúgy a beállítás) és azon belül a T betűt választod (ki is jelöltem neked),

1. [link]

Ha rámentél a "T" re, előjön ez a rajztábla, itt tudod berajzolni amit be akarsz, és az ha valós akkor előkreálja azt ami kell neked, és utána csak annyi a dolgod hogy bemásolod a google fordítóba.

2. [link]

(Ha esetleg nincs beállítva a telefonkészülékedbe az automatikus kínai írásmód/nyelv a magyar mellé, akkor a mobil beállításoknál a "Rendszer" en belül ott lesz a "Nyelv és bevitel", majd azon belül a "Billentyűzetek és beviteli módok" táblázat alatt lesz (pl. nekem "Samsung billentyűzet"-et ír, ha neked pl lenovo akkor "lenovo billentyűzet"-et fog írni + még írni is fogja alatta hogy "Több nyelv" ha ez még segít). Majd ha rámentél, utána azt fogja írni hogy lásd példa a saját telefonkészülékemmel "Samsung billentyűzet" majd alatta "Beviteli nyelvek" Magyar (ami alap hogy odavan írva), és alatta lesz hogy " + Beviteli nyelv hozzáadása " ez fog kelleni neked. Menny rá, majd utána "中文" ezt keresd ki a listából, vagy ha esetleg ezt írná "中国", vagy "China" , ill. "Zhongguo" . Ha ez megvan és kiválasztottad/telepítetted, akkor onnantól kezdve, ha arrébb csúsztatod a mobil billentyűzeten a "magyar"-t, akkor az errébb is fog csúszni automatikusan kínaira, majd ha vissza szándékozol a magyar nyelvre állítani, akkor visszacsúsztatod ugyanúgy, gyerek játék.

2018. dec. 17. 19:43
 2/4 anonim válasza:
Mástól ne várd el hogy lefordítsa, adtam rá lehetőséget, ne várd el hogy más tegye meg helyetted, ill. ha lusta vagy, vagy szimplán nem megy, mert nem bírod lerajzolni még közelről se, annak ellenére hogy az arcodban van a legyező, akkor menny egy kínai éttermeshez (ami már elég szomorú hogy ehhez kell folyamodnod) és kérd tőle hogy fordítson. Nekem a legyeződ kb pár perc lefordítani, de egy idegennek nem teszek ilyesmit szívességből, maximum ha barátom lennél élőben, a másik hogy szerintem te se tennéd meg ezt, csak így a semmiből egy idegenért. Ne várd hogy más megtegye, senkit ne nézz báránynak. Meg amúgy bocs, lehet én nem értem, hogy mi van jobbról balra? :D Egy asperger szindrómás autista jobban kifejezi magát írásban, mint ahogy te ...
2018. dec. 17. 20:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Már megbocsájtson, én nem tudok mindent az okostelefonról. Mindenesetre köszönöm szépen, de legközelebb ne ilyen lekezelő stílusban írja.
2018. dec. 18. 18:22
 4/4 anonim válasza:

Nem virág, szerelem.

Egészet lefordítom egy 1000-ert

2019. márc. 27. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!