A magyarországi magyarok nem tudják ki mondani h "Skrtyel"?
Figyelt kérdés
Škrtel ("Skrtyelnek" ejtik) egy szlovák focista neve, és az osszes magyar kommentár úgy mondja "Skrtel" vagy rosszabb esetben "Szkrtel" a "Skrtyel" helyett... nem tudják kimondani, vagy nem akarják? (én szlovákiai vagyok)2010. jún. 20. 15:30
11/13 anonim válasza:
Hát próbálkoztam, és sikerült kimondani, mondjuk a magyar nyelvtől távol áll a mássalhangzótorlódás, ezért nehezebb kimondani, meg ezért okoznak nehézséget a szláv nyelvek. nekünk furcsa, de nem lehetetlen :)
12/13 anonim válasza:
Nem tudják vagy nem akarják kimondani?
Szerintem csak nem tudják, hogy ty-nek kell ejteni a t-t.
13/13 A kérdező kommentje:
és igen!!! Gundel Takács Gábor hivatalosan is az első és egyetlen magyar kommentátor aki ki tudja mondani h "Skrtyel"... gratulálok Gundi :D:D:D
2010. jún. 24. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!