Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Van tudományos álláspont...

Van tudományos álláspont arra, és ha igen hányféle komoly tudományos álláspont van arra, hogy gyerekeknek hány éves kortól érdemes idegen nyelvet tanítani?

Figyelt kérdés
És mennyire gyerekfüggő ez, és ha igen, milyen teszttel lehet mérni, hogy mikor alkalmas már rá az idő?

2018. aug. 3. 14:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 13 évesen kezdtem el csak angolul tanulni, magamtól, sosem voltam tanárnál vagy külföldön, mégis megvan a C1-es vizsgám mostanra. 17 éves vagyok, teljesen magyar. Egész szépen is beszélek, amerikai szerű akcentusom van. (Csak szerű. Nyilván nem tökéletes, mert nem amerikai vagyok.)

Nyilván egyszerűbb, ha az ember minél korábban kezdi, óvodáskorban, kisiskolásként, de semmi sem lehetetlen még tiniként sem.

2018. aug. 14. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!