Ez a jel mit jelent: ^^?
Figyelt kérdés
Egy barátom azt mondta, szemöldökfelhúzást, na és az mit jelent? Mert én most már mindenhol ezt a jelet látom, csak nem értem. Ez lett a legújabb divatsmiley vagy mi?2010. jún. 18. 21:18
1/16 A kérdező kommentje:
Kérdőjel nélkül értsétek.
2010. jún. 18. 21:18
2/16 anonim válasza:
Becsukott szemekkel történő kuncogást, szemtelen nevetést.
3/16 anonim válasza:
jah de sztem elég primitív hangulatjel
5/16 anonim válasza:
^-^ ez egy smiley
^^ ez kettő felfele mutató nyíl, tehát az előző mondanivalójához fűzi.
7/16 anonim válasza:
Amikor valaki mosolyog, akkor a szemét akarja utánozni a két kis nyilacska. talán a táncoló pokemonokon érthetőbb: (>-.-)><(^_^)><(o.O<)
8/16 anonim válasza:
Kedves tegnap 21:47!
Nem az előzőhöz akar mondani vmit, ez hülyeség.:) Csak rövidíti a ^_^-t.
Ilyennek képzeld el ezt: [link] Jobb képet nem találtam.:) De ez mindent elárul.
9/16 anonim válasza:
00:52
oks, akk már én is tudom mit jelent :D
10/16 anonim válasza:
Példamondatok:
- Karácsonyra egy kötött pulcsit kaptam, most is az van rajtam olyan finom puha ^^
- Barátommal elmentünk fagyizni aztán este magához ölelt ^^
- Készítettem süteményt nagyon finom lett és szépen megsült, nem is égett oda ^^
Szóval kb. lyesmik.
Van több formája:
^^
^.^
^^.
de ugyanaz mind.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!