Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent az hogy "Samo...

Mit jelent az hogy "Samo jednom se živi. "?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

"Csak egyszer élünk."

Üdvözlettel: Suzana Guoth

2010. jún. 14. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Érdekelne azért, hogy mi nem tetszik a válaszomból?

Talán az, hogy mindig aláírom a nevemet, és minden fordításért vállalom a felelősséget?

Te is megtehetnéd, de helyette a névtelenségbe burkolózva írod a sokszor helytelen válaszokat.

Neked is azt ajánlom, hogy csak arra a kérdésre válaszolj, amiben százszázalékban biztos vagy.

Nem kellene a kérdezőt számtalanszor félrevezetni.

Nem bánom, hogy névtelenül működik ez a fórum, de meggyőződésem, hogy pontozni csak névvel lenne szabad, és meg kellene indokolni. És ajánlom is ennek a bevezetését, különben az egész pontozás kezd komolytalanná válni, és nem is érdekel a továbbiakban.

2010. jún. 14. 23:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Én speciel nem adtam rá minuszt, én hasznosnak értékeltem a válaszodat. Nem tudom mi bajuk volt a válaszoddal, talán szivatni akartak engem, és haragudtak rád hogy megmondtad az igazat. Vagy mittudomén.
2010. jún. 16. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt az egész pontozást nem értem. Nálunk semmi sem működik zökkenőmentesen. Ha objektíven próbálunk ítélni, akkor világos, hogy aki kérdez (mert nem tudja a választ), azt sem tudja megítélni, hogy a válasz jó, vagy nem. Szerintem éppen ezzel a pontozással érte el a fórum, hogy hozzáértő ember ritkán válaszol a feltett kérdésekre. Ezért születnek ilyen fordítások, mint itt is valami szalonnás, nem tudom pontosan idézni, de teljesen komolytalan. Én is eldöntöttem, hogy amíg ezt az objektívnek egyáltalán nem nevezhető pontozást meg nem szüntetik, nem fogok a feltett kérdésekre válaszolni.

Példának tudnám említeni a düsseldorfi fórumot, amelyik valóban érdekes és használható, sokat tanulhat belőle az ember. Magyarországon is lehetne hasonló, de nem találom a "kapcsolatot" az üzemeltetővel.

[link]

2010. jún. 16. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!