Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mindent lehet, csak akarni...

Mindent lehet, csak akarni kell? Nem igaz?

Figyelt kérdés
Ha ez így van, akkor meg fogok tanulni sok nyelven anyanyelvi szinten!!!! Én hiszek magamban. Elértem mindent az életben, amit akartam. Jò a nyelvérzékem is. Akkor miért ne sikerülne????!!!! Igen tudom, hogy elfogm érni azt, hogy sok nyelven megtanuljak anyanyelvi szinten, mivel nagyon motivált is vagyok. Senki és semmi nem állhat az útamba semmivel!
2018. máj. 3. 17:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mindenki félreírhat párszor vmit! Megmondtam semmivel nem tudtok eltántorítani!
2018. máj. 3. 18:45
 12/21 anonim ***** válasza:
Amíg ki nem józanodsz!
2018. máj. 3. 19:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Stop kérdező!

A kérdező külföldi nyelveket akar betelepíteni az agyába, Magyarország ezt nem engedi!

2018. máj. 3. 19:07
 14/21 A kérdező kommentje:
1.külföldön élek (Németországban) (Übrigens, Deutsch meistere ich schon auf Muttersprachlerniveau) 2. Németországban hemzsegnek a különbözõ nemzetiségüek, amerikaiaktól a kínaikig:),akiktõl könnyen átvehetem az anyanyelvi szintû tudásukat. Habt ihr noch Ausreden meine Lieben?
2018. máj. 3. 20:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Und ich habe nicht gesoffen. Ich werde es schaffen, noch mehrere Sprachen auf Muttersprachlerniveau zu erlernen. Um etwas schaffen zu können, muss man einfach etwas wollen!
2018. máj. 3. 21:01
 16/21 anonim ***** válasza:

15.

Jó, de miért hajtasz akkor ennyire a megerősítésünkre? Vagy csak meg akartad mutatni, milyen jól megy a német?

Nosza, tanulj meg még 3 - 4 nyelvet, ki áll az utadba?

2018. máj. 4. 07:25
 17/21 A kérdező kommentje:
Kedves 15.! Lomb Kató is azt mondta, MINDEN megtanulható! A nyelvtanárai elmondták mindennek, hogy mennyire tehetségtelen. És láss csodát úgy halt meg, hogy 16 nyelven beszélt. Abból négy nyelvet anyanyelvi szinten! Sikerült neki? IGEN! Nem hitt abban, hogy nyelvérzék kell ahoz a par anyanyelvi szinthez. Úgyhogy, ennyi. MINDENT LEHET CSAK AKARRNI KELL.
2018. máj. 4. 07:44
 18/21 anonim ***** válasza:

17.

Tök egyetértünk egyébként. Mondjuk én nem törekszem az anyanyelvi szintre, értsenek meg, én értsem, nekem az már jó. Pl. sosem tanultam iskolai körülmények között németet, de szinte mindent megértek - beszélni csak rossz nyelvtannal - de nekem az már elég.

2018. máj. 4. 07:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Igaz kedves utolsó. De! Pl. én majd tolmácskénkt nem mondhatom azt angolul a He likes apple helyett, hogy he like apple.
2018. máj. 4. 14:42
 20/21 anonim ***** válasza:
De kérdező, ha egy amerikai rappernek tolmácsolsz nyugodtan mondhatod úgy. :D
2018. máj. 4. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!