Melyik nyelvet tanulnátok az angol után?
Figyelt kérdés
Főleg európai nyelvek ahol magasabb a színvonal.
német, francia, holland, skandináv nyelvek norvég, dán?
Ahová ki lehet jutni magyarként...
2018. márc. 8. 09:57
1/4 anonim válasza:
Én szerintem hollandot. Mert tudok angolul és valamennyire németül is, szóval könnyebben tanulnám szerintem, mint a franciát pl.
De nekem a spanyol az, ami nagyon tetszik:)
2/4 anonim válasza:
Kínait mivel ők lesznek itt a legtöbben.
4/4 Sztorama válasza:
Hollandot esetleg, mert sok a hasonlóság. A spanyol, olasz azért célszerű, mert a cégek gyakran keresnek munkaerőt ezzel a két nyelvvel, de jól jöhet a francia, német, ill. a skandináv nyelvek bármelyike. Svédországban pl. a jó angoltudás az alap + a helyi nyelvet is ismerni kell, továbbá legyen meg az állás is, mire kimegy. Svájc francia kantonjaiban elég a francia (ill. a svájci francia), a németekben a német és az attól erősen eltérő helyi dialektus is kell! Ausztriában elég az osztrák német.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!