Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Melyik nyelvet tanulnátok az...

Melyik nyelvet tanulnátok az angol után?

Figyelt kérdés

Főleg európai nyelvek ahol magasabb a színvonal.

német, francia, holland, skandináv nyelvek norvég, dán?

Ahová ki lehet jutni magyarként...

2018. márc. 8. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Én szerintem hollandot. Mert tudok angolul és valamennyire németül is, szóval könnyebben tanulnám szerintem, mint a franciát pl.

De nekem a spanyol az, ami nagyon tetszik:)

2018. márc. 8. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Kínait mivel ők lesznek itt a legtöbben.
2018. márc. 8. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Svédet.
2018. márc. 8. 11:29
 4/4 Sztorama válasza:
Hollandot esetleg, mert sok a hasonlóság. A spanyol, olasz azért célszerű, mert a cégek gyakran keresnek munkaerőt ezzel a két nyelvvel, de jól jöhet a francia, német, ill. a skandináv nyelvek bármelyike. Svédországban pl. a jó angoltudás az alap + a helyi nyelvet is ismerni kell, továbbá legyen meg az állás is, mire kimegy. Svájc francia kantonjaiban elég a francia (ill. a svájci francia), a németekben a német és az attól erősen eltérő helyi dialektus is kell! Ausztriában elég az osztrák német.
2018. márc. 9. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!