Valaki segítene lefordítani?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem Németországba és még nem igazán megy a nyelv. Viszont a mai nap a betegbiztosítónál jártam, ahol megismertem egy ott dolgozó csodás német lányt. Megtaláltam a Facebookon és rá szeretnék írni. Neki szeretném ha lefordítaná valaki a következőket: “Szia. Köszönöm szépen a mai segítséged, egy nagyon kedves és gyönyörű lány vagy. Nem tudok németül, de úgy éreztem rád kell írnom mert nem minden nap találkozik az ember ilyen csodás teremtéssel. Legyen egy szép napod!” Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm! :)2018. febr. 21. 12:42
1/5 A kérdező kommentje:
UI: Nem tudom miért ebbe a kategóriába került a kérdésem. :))
2018. febr. 21. 12:45
2/5 anonim válasza:
Ne a facebookon írogass nekik, eleve a németek java nem is facebookozik.... személyes kapcsolat. Mond el neki, megfogja érteni. De ha nincs 2 audid, vagy bmw-d, jól fizető munkád, ne is nagyon álmodozz :D
3/5 A kérdező kommentje:
Csak egy 4-es Golfom van :)) na de próba szerencse :P
2018. febr. 23. 00:54
5/5 anonim válasza:
Hallo! Danke für deine Freundlichkeit heute, du bist ein sehr nettes und schönes Mädchen. Ich spreche kein Deutsch, aber ich hatte das Gefühl, ich müsste dir schreiben, weil ich diese wunderbare Schöpfung nicht jeden Tag getroffen habe. Ich wünsche dir einen schönen Tag!
Mivel a többiek nem voltak képesek segíteni, tessék, sok szerencsét! A németek valóban nem Facebookoznak nagyon, inkább whatsapp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!