Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » "Hol a Magyar felirat? "

"Hol a Magyar felirat? "

Figyelt kérdés
Milyen szintig lenne legális Felvidéken tüntetni a Magyar nyelv gyakrabb használatáért? Ha például "Hol a Magyar felirat?" lapokat ragasztanánk a csak szlovák üzletek kirakataiba még legális? Ha esetleg ez nem, hogyan máshogyan tudnánk ezt megvalósítani?

2018. jan. 18. 18:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Budapesti, így már érthető :) Neked arany életed van ott, nincs semmiben sem hátrányod, minden a kezed közé van nyomva. Csak nekem harcolni kell a saját anyanyelvemért és nemzetiségemért, tudod? Az az érzés mikor Magyarul telefonálok, elrakom, majd köpködnek rám hogy hogy mertem Magyarul megszólalni? Egyiket sem ismered. Különben is ez nem válasz a kérdésemre, tehát ellehet menni. Köszi :)
2018. jan. 23. 19:44
 12/15 Mansour ***** válasza:
61%
Engem az is meglepett amúgy, hogy ilyen kevés válasz érkezett. Azt hittem, hogy egy ilyen kérdés hevesebb reakciókat vált ki. Szomorú, hogy az embereket ennyire nem érdekli a határon túli magyarok sorsa...
2018. jan. 24. 09:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért szeretnénk ezt megcsinálni. Hogy felnyissuk az emberek szemét. Hogy néha már nem emberi amit velünk csinálnak. És ha nem lesz belőle probléma, megyünk tovább, nagyobb városokba. Nem fogom tűrni hogy elnyomjanak!
2018. jan. 25. 21:27
 14/15 Mansour ***** válasza:
53%
Én nagyra értékelem az ilyen kiállást. Sikeres akciót, és kitartást az ellenséges reakciókhoz!
2018. jan. 26. 09:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Isten áldjon! :)
2018. jan. 27. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!