Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Felsofoku angol nyelvtudassal...

Felsofoku angol nyelvtudassal melyik nyelvet konnyebb (esetleg egyedul is ) elsajatitani kozepfoku szinten: spanyolt vagy nemetet?

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
spanyolt
2018. jan. 13. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is a spanyolt.
2018. jan. 13. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Spanyolt. A német brutál nehéz, logikátlan, magolós nyelv. A spanyol viszonylag könnyű.
2018. jan. 14. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Na a harmadik tipikus hozza nem erto.

A nemet logikus nyelv -.- birom az olyan hozza szolokat akik jobban tudjak mint aki megtanulta xD

Olvas kicsit utanna mi elott ilyen baromsagot irsz hogy logikatlan...

2018. jan. 21. 06:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Alapvetően a spanyolt, de egyénenként inkább az a döntő, hogy melyikre van valódi motiváció. Egy nyelvvizsga nem feltétlenül akkora motiváció, mint pl. az, ha eredeti nyelven is akarsz érteni valamit.

De igazából mindkettő a könnyebb nyelvek közé tartoik, szóval egyik sem túl nehéz.

2018. márc. 16. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

A spanyolt, egyértelműen.

"Na a harmadik tipikus hozza nem erto.

A nemet logikus nyelv -.- birom az olyan hozza szolokat akik jobban tudjak mint aki megtanulta xD

Olvas kicsit utanna mi elott ilyen baromsagot irsz hogy logikatlan..."

Nekem felsőfokúm van németből, és így mondom azt, hogy logikátlan. Egyébként se nagyon értem, mit értenek az emberek a "logika" alatt ilyen eseten. Szerintem ide az a kifejezés illik, hogy "következetes", hogy követi-e a saját maga által felállított szabályokat. A német pont arról híres, hogy tele van szabálytalanságokkal. Azonkívül sok dolog felesleges, túlbonyolított benne. Mondom ezt úgy, hogy amúgy szeretem. De nem örülnék neki, ha most kéne elkezdenem megtanulni :)

2018. márc. 16. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!