Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen könyvet tudnátok nekem...

Milyen könyvet tudnátok nekem ajánlani, amit egy kb B2-es angol nyelvtudással érthetően eltudom olvasni?

Figyelt kérdés

Szeretem a krimiket, orvosos meg a szerelmes történeteket. A könyvet természetesen angolul akarom olvasni. :)

17/L

2015. jún. 16. 08:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Diana Wynne Jones könyvei szerintem jópofák, lightos kis fantasy könyvek, van benne egy pici szerelem, de nem ez a fő szál.

William Goldman könyve, a The Princess Bride is jó.

Jim Butchernek van egy fatansy-noir nyomozós krimi sorozata, a The Dresden Files.

17 évesen szerintem egy csomó YA könyv is tetszene neked, azok általában nem arról híresek, hogy olyan baromi bonyolultak lennének. A The Grisha könyvek (Leigh Bardugo az író) mondjuk szerintem egész korrektek voltak, most fog majd meglenni egy új ugyan ebben az univerzumban.

2015. jún. 16. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!