Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen könyvet tudtok ajánlani...

Medosz kérdése:

Milyen könyvet tudtok ajánlani középszintű nyelvtudással rendelkezőnek?

Figyelt kérdés
Szeretném fejleszteni az angol nyelvtudásomat ami jelenleg középszintű, ezért szeretnék vásárolni valamilyen angol nyelvű könyvet. Tud valaki valamit ajánlani? A téma az nem, leginkább a nyelvi szint a fontos.

2013. máj. 22. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Èn tudom ajánlani a magic treehouse könyveket. Ezek kisiskolásoknak készült, nagyon szuper témákkal, rövidebb történetek, könnyü nyelvtan.

Ami jó, hogy most már minden nyelven kapható. Èn németül olvastam elöször, aztán nem rég vettem magyar unokaöcsémnek magyarul is.

2013. máj. 22. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:

English Language Practice (Michael Swan), Advanced Language Practice (Michael Vince).

De inkább filmek felirattal, dalszöveg fordítások, angol oldalak böngészése stb.

2013. máj. 22. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!