Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angol nyelvet mennyi idő,...

Angol nyelvet mennyi idő, mire perfekt megtanulok?

Figyelt kérdés

A össz szó 85%-át tudom, ha valaki nem hadar, akkor megértem. De beszédhez egy épkézláb mondatot nem tudok összekaparni. Mennyi idő mire megtanulok beszélni perfekt?

Illetve ha tudok beszélni, akkor azokat is megértem, amik nem pont érthetőek, illetve gyorsan hangzanak el?

2018. jan. 10. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Persze, biztos tudod a 85%-ot, de közben meg nem vágod.

Azért a 85% az felsőfok fölött van, szal ha annyit tudsz, akkor már rád ragad.

2018. jan. 10. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg soha nem leszel perfekt, mert ahhoz az kell, hogy angol nyelvterületen élj, vagy napi több órát kommunikálj angolul a legkülönbözőbb témákban és módokon.
2018. jan. 10. 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire vagy tehetséges van akinek pár hónap elég lásd nekem. De van aki évekig sz@rozik mondjuk szerintem az nem is motivált. Két módszer van: kimész angol nyelvű országba és akkor nincs más választásod, az olcsóbb ha nézel angol szöveg magyar felirat filmeket orrba-szájba :D De ne valami Texasi farmer filmet :D
2018. jan. 10. 11:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Úgy tudom a 85%-ot ha le van írva mondjuk egy szöveg, akkor azt magyarra át tudom fordítani. Vagy angolul ír nekem valaki, akkor megértem, hogy mit ír, de visszaírni csak nagyon bénán tudok.

Most vagyok 18 éves. 4 év múlva befejezem a sulit, költözök Magyarországra. Lesz egy jó szakmám, amivel külföldön is el tudok helyezkedni.

Vagy az lesz, hogy maradok majd egy picit Magyarországon, és még rátanulok a nyelvre, és irány külföld. Vagy maradok Mo.-án és vmennyit megtanulok angolul.

2018. jan. 10. 11:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Illetve...ha angol anyanyelvű nőhöz házasodom, akkor?
2018. jan. 10. 11:23
 6/9 anonim válasza:
Ha nem tudsz egy normális mondatot összerakni, csak nagyon nehezen, akkor mégis hogy fogsz vele megházasodni? Nem hiszem, hogy látatlanban. Ha összeházasodtok, akkor el kell jutni egy szintig, hogy megértsétek egymást.
2018. jan. 10. 12:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Nyilván szerzek egy valamennyi nyelvtudást, és aztán. Írtátok, hogy külföldön lehet csak megtanulni nagyon jól beszélni. Magyarországon ha tanulok annyit amennyit lehet, akkor aztán még azt fejleszthetem. Nem rögtön házasodásra gondoltam.
2018. jan. 10. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, hiába rugózol ezen, nem lehet válaszolni. Van olyan, aki hosszú évek óta Magyarországon él, mégis van akcentusa. Van, aki kimegy külföldre, és néhány év után már nem egészen úgy beszéli a magyart, mint mi. Van, aki hosszú évek óta kint él külföldön, és nagyon jól megtartja a magyart. Van, akinek nagyon jó a nyelvérzéke, msoknak nem. Nyilván az is számít, mennyit használja az illető az adott nyelvet. Ha angol anyanyelvű a házastársad, és kizárólag angolul kommunikálsz vele, úgy gyorsan tudsz fejlődni. De remélem, nem a nyelvtanulás miatt akarsz angol anyanyelvű házastársat.
2018. jan. 10. 12:20
 9/9 anonim válasza:
Akkor tud neked segíteni. Nagybátyám 2 évet élt kint (aztán hazajött családot alapítani) egy gyenge középfokkal ment ki és amikor hazajött felsőfokúzott. Már több éve nem használja az angolt, de ha kell még mindig tud társalogni. Külföldről barátokat is szerezhetsz és a mondatalkotásod, szövegértésed sokat fog fejlődni, csak ahoz kell egy jó szókincs.
2018. jan. 10. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!