Hogyan tudok hamarabb megtanulni angolul? Magántanárral aki házhoz jön vagy ha nyelviskolába megyek, pl Dover?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam kb 800-1000 óra tanulás szükséges felsőfokhoz ha most kezded az angolt, nekem pedig már van olyan kb 200 órám, A2 szinten állok.Ismerősöm volt a Doverbe és 4 hónap alatt jutott el kb B1-ről B-re, úgy hogy mindennap tanult 3-4 órát minimum és úgy lett megint neki a B2, pedig ennyi tanulás mellett már kb a C1 is meg kellene legyen neki, szerintetek melyik a jobb?Magántanár vagy nyelviskola?2017. nov. 7. 09:14
1/2 anonim válasza:
Teljes mértékben embertől, beállítottságtól, tanulási képességektől függ. Mondjuk azt sem értem, aki közölte, hogy X óra Y szinthez, ez nagyon nem így működik. Csak azért, mert én letettem nulláról 80 óra alatt a német középfokot, attól még sokan vannak, akiknek ugyanannál a tanárnál 800 alatt sem fog összejönni, mert egyszerűen nem arra a tanulási tempóra, módszerre vannak kódolva.
Egyébként én kis csoportos nyelviskolára szavaznék (4-5 fő/tanár).
2/2 anonim válasza:
Igazábül nyelvsulitól és tanártól függ. Nekem angolból pl. a nyelvsuli jobban bejött, mondjuk én akkor már nagyjából azért tudtam, amikor odamentem, de ott éreztem nagy változást. Én anno a British Councilba jártam, de asszem az már nincs Mo.-n (vagy csak vizsgáztatnak már, és tanítás nincs? passz). Németből viszont a tanár jobban bejött, mert értelmesebb volt, mint a nyelvtanár (pedig Osztrák Intézetbe jártam). Szóval sztem inkább a tanártól függ. A British Councilban is nagyon jó tanárunk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!